| | | |

Съседи на Пламен Пържолата пропяха с какъв бизнес се занимава

Пламен Христов – Пържолата се оказа дилър, става ясно от материал на “Галерия”.

Луди пари от марихуана вади човекът, прочул се от клипа във Варна, в който плаща сметка от 650 лв., след като ял пържоли по 35 лв. за 100 гр. Мъжът върти бизнес в Нидерландия.

Негови съселяни споделиха пред изданието, че знаят за марихуаната, но не и подробности дали става въпрос за легален бизнес, или нещо извън закона.

Пламен искал малко популярност в социалните мрежи, довериха те. И я получи. Само в първите дни клипчето от ресторанта във Варна навъртя над 1 милион гледания.

Преглед на профила му, показва че семейството му има висок стандарт на живот и обича да го демонстрира.

Снима се по баровски ресторанти, а на едно фото член на фамилията размахва чудовищна пачка с евро. Самият Пламен се хвали с огромна бяла лимузина пред къщата си.

Има и клип, на който баровец се разчувства от живо изпълнение на Райна, скача до чалга звездата и започва да я замерва с пачки по 20 лв.

Всъщност и на самото видео от ресторанта ромът от Беломорци не изглежда особено притеснен от сметката, като дори остава бакшиш.

Къщата му в търговищкото село е огромна. Пламен пуска гордо снимки от имота, който е с надпис: „Semeystvo jive mi se”. Самият профил на тузаря ром е “Jivei jivei”.

И с охота споделя всички майтапи в мрежата, родени покрай случката с пържолата.

Той се похвали още, че за 650 лв. организирал маса с печено агънце, на която хапнали и пийнали близо 30 души от селото му. Клипът на Пламен разпали дебат за цените по морето.

Мнозина разкритикуваха ресторанта във Варна. Редица прочути шефове обясниха, че подобни стекове струват дори повече. И просто Клиентът трябва да чете внимателно.

Видеото докара война между част от бизнеса и министъра на туризма Зарица Динкова. КЗП излезе с мнение, че не бива цените да се обявяват за 100 гр, освен ако не става въпрос за екзотични риби.

После министърът, която цяло лято се мъчи да обяснява колко ни е чиста водата, добави че заведенията трябва да помислят как да вдигнат имиджа си като не допускат подобни скандали.

Това ядоса Асоциацията на прочутия бизнесмен Ричард Алибегов, който поиска оставката на Динкова.

Бойната дама обаче отговори, че няма да я даде тъй като е министър не само на ресторантьорите, но и потребителите.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts