| | | | |

ШОК! Явор Дачков: Умнокрасивите пазят съдийката от Стара Загора

Умните и красивите удариха ново дъно в случая със садистичното насилие в Стара Загора.

Понеже скандалът е плод на грешно, бих казал трагично неадекватно решение на съдийка (трагично, защото е от вродена българска липса на чувство за другия, а от там и от елементарен инстинкт за справедливост, извън личния интерес – от там и мутренското начало, което е принудено да защитава личния си свят, защото общ няма),

умните и красивите започнаха да отместват въпроса към прокуратурата и МВР и да търсят от десет кладенеца вода, за да пазят съдийката, защото по принцип тяхното лоби е там.

снимка Архив

Това написа в социалните мрежи журналистът Явор Дачков по темата с нарязаното с макетно ножче момиче.

Това ми се стори отвратително лицемерие.

Никакви експертизи, прокурорски процедури и досъдебни процедурни грешки не извиняват решението на съда, който е пуснал този насилник на свобода.

Виждал съм как без никакви доказателства държат когато се наложи хора за по две години, а други пак без никакви доказателства бяха осъдени и на доживотен затвор.

Искам да кажа, че съдията в България е достатъчно самостоятелен да вземе решение и благодарение на собствената си преценка.

Опитът на умните и красивите да плъзнат този случай, който иначе им е вкусен за ИК към прокуратурата е отвратителен.

Както и използването му за пробутване на ИК, което си е платена кампания.

В България умират много повече жени и деца от автомобилни катастрофи, а в САЩ всяка година загиват стотици деца от огнестрелно оръжие в ръката на психопат.

Интересно ми е, защо умните и красивите по света и у нас не прегърнат тези каузи, заедно с останалите си за специално законодателство и медийни кампании, а бият само там където има пари от лобито от другия бряг.

Много грозно.

Особено това за процедурите, които скипнаха съдийката от медиите на америка за българия. Фондацията, която наля милиони и в съдиите и в медиите през последните години.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts