| | | |

След куп несполуки в политиката: Цецка Бачкова я сполетя огромно щастие, стана майка на… СНИМКА

След куп перипетии в политиката, някогашната топ политик и кандидат-лидер на ДСБ Цецка Бачкова постигна огромно щастие в личния си живот – стана майка на две момченца на 14 август.

Тъмносинята отцепничка е на върха на щастието и сподели радостта си на профила си във фейсбук, като пусна снимки близнаците.

снимка Фейсбук

“Вчера, 14.08.2023г., за мен се сбъдна една мечта, а животът ми придоби истински смисъл. Моля се, моите две момчета да растат здрави и Бог да ги пази!”, изрази искрения си възторг Бачкова.

Русокосата фурия е родила в известната частна клиника “Надежда”.

След като поведе вътрешнопартийната опозиция и стана кандидат-лидер на ДСБ и се бори мъжки с мастития си съперник ген. Атанас Атанасов, но не успя да стигне до водаческия пост, Бачкова напусна достойно партията.

Тя си тръгна, след като другият кандидат за поста – Елена Спасова, която се отказа в нейна полза, бе изключена от ДСБ.

Бачкова така и не успя да стане депутат, след като лично ген. Атанасов я бе задраскал от партийната листа.

В крайна сметка, Бачкова стана естествен лидер на новото течение в политиката, опълчило се срещу закостенялото мислене, липсата на реформи и личните облаги.

“Днес взех трудното решение да не бъда повече безмълвен съучастник в превръщането на ДСБ в маргинализиран придатък и удобна патерица на по-амбициозни политически сили, за жалост дори неотговарящи на идеологията и принципите, зад които аз твърдо още стоя”.

Така описа тъмносинята партия Бачкова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts