| | | | |

Пълен фарс: Васил Терзиев с пост срещу майка си, баща си и дядо си и цялата си ДС рода

“Няколко поколения са погубени от комунизма у нас”

Това написа кандидат-кметът по повод 23 август – Деня за почит пред жертвите на комунизма и нацизма

Като пълен фарс се очертават публичните изяви на кандидата на ПП-ДБ-СС (Продължаваме промяната – Демократична България – Спаси София) за кмет на София Васил Терзиев.

“Няколко поколения са погубени от комунизма у нас”, написа кандидат-кметът по повод 23 август – деня за почит пред жертвите на комунизма и нацизма.

Ето пълния текст на Васил Терзиев:

“Днес Европа почита паметта на жертвите на престъпленията на комунизма и нацизма. На нацизма и комунизма! Двете еднакво мракобесни идеологии в историята на човечеството.

Няколко поколения са погубени от комунизма у нас, техните основни права са потъпкани и отнети, и насилствено е спряно развитието на една държава, която е била част от европейското семейство, имала е своите светли умове в науката, предприемачеството и политиката – всичко това е отнето, убито, потъпкано и безвъзвратно загубено за десетки години напред.

Човешкият ум трудно осъзнава мащаба на това ужасяващо престъпление, чиито последствия усещаме и до днес.

Няма да спра да казвам, че не приемам нито една от тоталитарните анти-човешки власти от миналото – нито комунистическата, нито нацистката.

Свободата и справедливостта са единствените доминиращи ценности в нашето общество и трябва да бъдат пазени от посегателство и оскверняване, така че да гарантираме, че в България никой и никога повече няма да изпитва скръбта и болката, причинени от комунистическия режим в България.

Живецът на нашето общество и държава беше потъпкван в продължение на десетилетия, но виждаме, че отново се събужда и това ще бъде моята основна мисия – да работя за европейското, демократично бъдеще на нашата родина.

Поклон пред паметта на жертвите на комунизма и нацизма. Няма да ви забравим.”

Явно потомъкът на кърваво-червена партизанска фамилия, свързан дълбоко и по майчина, и по бащина линия с мракобесната Държавна сигурност – преден отряд на Комунистическата партия в опазването на властта ѝ, иска да се хареса на “демократичната общност” в столицата, която от своя страна е призвана да го избере за градоначалник.

Припомняме:

Бащата на кандидат-кмета на ППДБ за кмет на София Александър Терзиев е бил офицер от Първо главно управление на ДС,

дядо му Васил Терзиев, на когото е кръстен, е бил партизанин, а после – генерал от Държавна сигурност и дългогодишен началник на нейното Трето управление (военно контраразузнаване),

чичо му Павел Терзиев е офицер от VI управление на ДС, братът на дядо му – Тодор Терзиев, е началник на IV управление на ДС (научно-техническо направление).

Майката на Терзиев – Иглика Цекова Вельова, също е била дългогодишен кадър – офицер в отдел 06 на ПГУ на ДС. Всъщност това е информационният и аналитичен център, в който постъпва цялата секретна информация от всички структури на ДС и МВР в страната.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts