| | | | |

Делян Добрев със скандално разкритие: Вместо да обсъдят компенсациите, те са разисквали как да запазят свръхпечалбите на Лукойл и Литаско

“Днес се навършват 7 месеца, откакто 48-то Народно събрание прие ЗАКОН, с който държавата трябваше да връща по 73 стотинки на литър бензин и дизел. С други думи – вече 7 месеца, държавата не изпълнява закона и не е върнала на никой и една стотинка.”

Това написа Делян Добрев в своя фейсбук профил.

“Вчера излезе новина, че днес ще има Съвет за сигурност към Министерски съвет с цяло съзвездие министри и всички възможни шефове на служби.

Помислих си, че ще търсят проблема и ще вземат решение веднага да започнат да дават компенсациите от свръхпечалбите на Лукойл.

Още повече, че горивата скочиха драстично, откакто се върна промяната на власт и вече гонят 3 лева на литър.

Чаках с нетърпение решението – все пак е Съвет за национална сигурност към Министър председателя, сериозна работа”, написа още той.

“Познайте какво се оказа?!

Вместо да обсъдят компенсациите, те са разисквали как да запазят свръхпечалбите на Лукойл и Литаско.

И понеже никой не смее да си признае публично, че лобира две руски компании да се гушат от скъпия бензин и дизел, взели решение да създадат работна група, тя да е виновна.

Тези хора нехаят за интереса на хората. Тях ги управляват отвън и то от Изток! Или няма Изток, няма Запад, всичко е десятък.”

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts