| | | |

Дебора за ужаса: Кожата ми висеше от ръцете и краката ВИДЕО

18-годишната Дебора Михайлова, която беше рязана и бита от приятеля си Георги Георгиев в Стара Загора, разказа какво ѝ се е случило в деня на нападението – 26 юни.

Тогава Дебора се прибирала от училище към вкъщи. Той й звъннал на домофона и тя попитала: “Кой е”. Първият път никой не се обадил. Вторият път, когато попитала “Кой е”, насилникът отговорил и тя му отговорила.

През вратата се показала синя, медицинска ръкавица. Мъжът, който накълцал момичето бил с маска и държал макетно ножче.

Първоначално Дебора си мислила, че приятелят й се шегува с нея, тъй като той самият знаел колко е страхлива тя, но когато вече си приближил към нея и я ударил с юмрук, оттам тя нямала спомен за нищо.

Седяла на стълбите пред дома си, когато видяла много кръв, но не чувствала никаква болка, разказва във видеото. “Кожата ми висеше от ръцете и краката”, каза тя в интервю в YouTube канала “Цанов напред и нагоре”.

null
Зашили я в болницата 400 пъти без упойка, тъй като изгубила много кръв и имало опасност от натравяне. Първите няколко дни гледала в една точка и видяла майка си как плаче, Дебора искала само вода и храна. Първото нещо, което е казала, че иска да види майка си.

Нейна голяма подкрепа била бизнесдамата Мария Бонева, която преди години е обезобразена с киселина. Протестите и подкрепата към жертвата дават криле на 18-годишното момиче, сподели майка й.

Дебора категорично заяви, че ако види Георги Георгиев ще му се усмихне точно така както той на камерите, и ще го подмине.

В началото на август широк обществен отзвук предизвика случката от 26 юни, при която 18-годишното момиче било пребито, нарязано с макетен нож и остригано от 26-годишен мъж. Хиляди в цялата страна се събраха на протести с искане за справедливост.

Районният съд в Стара Загора този път остави в ареста Георги Георгиев по обвинение, че е заплашил с убийство 18-годишното момиче. Заплахите са били отправени от април до май тази година.

След последната петорна съдебно-медицинска експертиза, извършена в Пловдив, обвиненията срещу него станаха три – за двустепенна средна телесна повреда, за закани за убийство, и най-новото – за принуда.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Кадър

Similar Posts