| | | | |

Манол Пейков се ожали: Уви, не успяхме да убедим колегите от ПП, че моята…

Кандидатът за кмет на Пловдив от коалицията “Продължаваме промяната” – “Демократична България” ще е проф. Ивайло Старибратов.

Новината съобщи във Фейсбук издателят и депутат от ПП – ДБ Манол Пейков, който също беше спряган за кандидат-кмет.

“Важно е да си дадете сметка, че – макар отстрани да изглеждаме като (почти) монолитна политическа сила – ПП-ДБ е сложна коалиция, състояща се от четири големи и две малки партии.

Обединява ни общата ни цел да превърнем България в по-добро и по-справедливо място за живот.

Преговорите с нашите коалиционни партньори за това кои кандидати да издигнем на местните избори бяха дълги, тежки и напоителни.

Това беше една напълно естествена (и здравословна, бих казал) борба на визии, на гледни точки, на характери, на амбиции (да, амбицията определено може да бъде и нещо полезно за един политик – особено когато е посветена на общото благо)”, написа Пейков в своята публикация в социалната мрежа.

И подчерта, че неговата формация “Да, България” твърдо е подкрепяла кандидатурата му до последно.

“Уви, не успяхме да убедим колегите си от коалицията (някои от които ме познават малко едностранчиво – преди всичко в светлината на парламентарното ми “биткаджийство”), че към настоящия момент именно моята кандидатура би била най-удачното решение за явяване на кметските избори в Пловдив”, не крие разочарованието си Пейков.

Ивайло Старибратов е солиден и свестен кандидат, с 11 години стаж като учител и още 13 като директор на една от най-престижните пловдивски гимназии, Математическата, подчертава Пейков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts