| | | |

Нинова кресна: Тагарев да си ходи незабавно! Един пушещ полицай и друг, който по потник пада от камъните, опипва с пръст…

Тагарев да си ходи незабавно.

Това заяви категорично лидерът на БСП Корнелия Нинова в парламента.

“Този човек е вреден за българската национална сигурност”, допълни тя.

“Пълна безотговорност и липсва на държава в този случай. Не може от снощи до днес сутринта никой да не реагира.

Видяхте как се обезврежда боеприпас – с пушещ полицай и друг, който по потник пада от камъните, опипва с пръст да види дали мърда” – така тя коментира открития край Тюленово дрон с прикачен върху него боеприпас, който тази сутрин беше обезвреден и взривен.

“Това е еманация на липсата на държава, на липсата на отговорност и заплахата, пред която Тагарев изправя България.

Тагарев трябва да си ходи незабавно. Този човек е вреден за българската национална сигурност.

Да му се поиска оставката вече е късно дори”, заяви лидерът на БСП.

По повод думите на министър Тагарев, че случилото се с дрона не е нещо необичайно и че такива явления са ежеседмични, Корнелия Нинова посочи, че в БСП не са знаели за подобно нещо, сега виждаме за пръв път такова нещо.

„Ако е казал това и го е скрил от българската общественост до този момент – ето ви още един аргумент още днес да си подава оставката. Този човек е вреден за българската национална сигурност“, категорична бе лидерът на БСП.

Случаят с открития във водите ни дрон е притеснителен. И този факт оправдава нашата позиция от началото на войната, че трябва да се търсят преговори и мирен изход.

“Трябва да се притесняваме и трябва да се търсят преговори. Намираме се на няколкостотин километра от бойното поле. Можеше и да се очаква, че ще се случи такова нещо. Призоваваме да се прекратят военни действия от двете страни”, добави Нинова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts