| | | | |

Толкова бесен Борисов не е бил: Аналогът на ГРУ и ЩАЗИ в България е Терзиев! Вашият подход ще бъде нашият подход към вас

Изключително остро изказване направи тази вечер лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на кандидата на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев.

Борисов бе в Сливница на среща с избиратели.

„Терзиев внесъл днес сигнал в прокуратурата срещу Столична община, а в същото време неговите лидери участват в разговори с нас искат от нас да ги подкрепяме за “Лукойл”.

Когато внуците на ДС внасят сигнали, тези, които маса народ погубиха по лагерите, които още не могат да си докажат първия милион…

Надявам се от прокуратурата да прочетат от кой е сигнала и да си спомнят какво е ЩАЗИ.

Българското ЩАЗИ беше оглавявано от тези хора. Или от внуците и синовете на ГРУ. Аналогът им е Терзиев в България. И той внася сигнал. Ако стане кмет, стане. Не го интересува София.

Някой път, уважаеми господин Терзиев, животът си прави страшни шеги с нас. И ако ви се случи да станете кмет, с този общински съвет, с тези съветници…, много сигнали ще отидат срещу вас. Бъдете сигурен!

И след днешния акт, когато аз съм задължил цялата ГЕРБ да мълчи, да внимава какво говори срещу “Лукойл”, за да не счупим правителството, този акт – който прави бели, да си ги понесе.

Вашият подход ще бъде нашият подход към вас”, заяви емоционално Борисов.

Припомняме, че днес кандидатът за кмет на София от коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България (Спаси София)” Васил Терзиев подаде сигнал до Европейската прокуратура за установените нередности в голяма част от ремонтите в София.

Те са описани в детайли в доклада на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ).

Заедно с него бяха народните представители от ПП-ДБ Надежда Йорданова и Искрен Митев, както и кандидатите за общински съветници на местната коалиция ПП-ДБ (СС) Иво Божков и Димитър Шалъфов

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук/ ПП

Similar Posts