| | | | |

Предизборен ужас: Пребиха още един кандидат за кмет, причината е абсурдна ВИДЕО

Кандидатът за кмет на община Червен бряг Петко Петков бе нападнат и бит.

По думите му нападението е реализирано от криминално проявеният Мирослав Маринов заради предизборната кампания. Междувременно стана ясно, че съпругата на Маринов е кандидат за общински съветник. Нападателят е задържан, образувано досъдебно производство.

Петков коментира новината и в профила си във Фейсбук, като сподели и кратко видео. Ето цялото изявление на потърпевшия:

“Целият инцидент произлезе от поредната фалшива новина към мен, публикувана от г-н Мирослав Макавеев.

Бях нападнат физически от Мирослав Маринов с юмруци, като разбрах, че поводът са ПРЕДИЗБОРНИ ПЛАКАТИ! Ситуацията започва по-рано през деня заради поредния манипулативен анонс , качен от господин Мирослав Макавеев в личната му фейсбук група!

Ако все още някой не е забелязал, искам да подчертая – на видеото се вижда,че не се късат плакати, а се лепят при това на празно място, не върху плакат на друг участник!

Господин Макавеев обаче работи не с факти, а с внушения!

Очевидно е от видеото, че плакати не се късат! Аз не водя плакатни войни, макар че всеки ден виждам моите плакати разкъсани и разлепени! Въпреки това решихме да докажем, че плакати НЕ КЪСАМЕ!

Отидох на място, за да поискам записа от друг ъгъл – за още яснота, че няма нито един скъсан плакат!

Тогава бях физически нападнат, в т.ч. и със заплахи за живота и здравето на мен и моите близки. Имам сериозни основания да смятам, че това физическо посегателство може да се разпростре върху трети лица”.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts