| | | | |

Ваня Григорова закопа брутално Васил Терзиев с тези думи

Кандидатът за кмет на столицата Ваня Григорова отговори на офертата, която по-рано днес отправи към нея щабът на опонента й Васил Терзиев.

По-рано днес от предизборния щаб на коалиция “Обединени за София” (“Продължаваме промяната”, “Демократична България”, “Спаси София”) разпратиха прессъобщение до медиите, с което предлагат дебат между Васил Терзиев и Ваня Григорова, но …. по тройки.

Офертата е двамата кандидати да се явят на дебата в екип по трима, придружени от избран член на СОС, кандидат или избран районен кмет.

„Ще Ви очаквам утре, 2-ри ноември, на дебата, организиран от БНТ и bTV от 20,00 часа, както и на дебата по БНР в петък, 3-ти ноември, от 14,00 часа.

Имахте достатъчно време, за да отговорите на тези предложения – за телевизионния дебат, дори направено още преди първия тур, вместо да предлагате нещо, което е трудно осъществимо броени часове преди балотажа.

Когато отправяте подобни оферти, добре е да си припомните, че в момента сте кандидат за публична длъжност, а не корпоративен шеф, който смята, че подчинените му са длъжни да изпълняват прищевките му.

Но тъй като разбирам, че имате нужда някой да Ви суфлира, може да вземете със себе си депутати, министри, Борис Бонев, приятели, колеги, когото поискате…

Аз ще Ви очаквам там“, заявява в отговор Григорова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts