| | | | |

Дачков попиля Васил Терзиев: Раздал няколко милиона на умните и красивите и се юрнал да взема властта. С бай Петър Младенов, цялото ДС и половината БКП зад гърба си. Няма такъв кич

Васил Терзиев действа като схемаджия в тази кампания. Затова и бяга от директен дебат с Ваня Григорова.

Той е сигурен, че ще спечели, а предизборната надпревара предизвиква в него истинска досада (донякъде го разбирам за последното).

от фейсбук профила на Явор Дачков

снимка: Архив

Той е взел сделката (по собствените му думи, цитирани от Кирил Петков в онзи запис на “Промяната”) и просто чака формалното ѝ приключване в неделя.

Васил Терзиев е хищник, който се прави на льольо и котарака Леополд. Само в тази кампания похарчи 4.5 милиона.

За мен най-скандалното е, че си купи номинацията с други десетки милиони за ПП, ДБ, медии и инфлуенсъри преди това. Очевидно е, че не инвестира толкова пари, за да направи нещо хубаво за София, защото градът има потенциал.

Той е агресивният в този сюжет и се е самопредложил, а не е готиният, но стеснителен пич, който ПП и ДБ внезапно са открили на корпоративно парти и са си казали “Ей, че хубаво момче за кмет”. Той е инициирал номинацията си и това личи с просто око.

Държи се като инвеститор, а не като кандидат. Иска да му е комфортно и когато усети жегата от Ваня Григорова в последните дни, се уплаши истински.

Видеото му, с което се опита да оправдае бягството си от директен тв дебат и да го замени в раздумка в подопечното му Дарик радио от 17 ч.!!!!!!, беше видео на паникьосан човек. Уплашен е, което означава, че много иска да стане кмет.

С приятели се питахме защо, след като е успял млад човек, а се хвърля в тази кална битка за неблагодарна работа, каквато е тази на градоначалника.

Един от тях даде най-точния отговор – суета и мисля, че тя е първото.

Парите са второто от първостепенните неща. Идеята за София я няма, защото не си направи труда дори да се запише като общински съветник.

Това е разглезено момче, което иска да стане някакъв, извън веганската откъм дух среда в която се движи. Мечтае за по-голямо признание, власт и прочие. Има претенция – така каза на един дебат – и съвсем сериозно мисли, че това е достатъчно основание хората да гласуват за него, за да ги управлява.

Как пък не. България е пълна с такива незаменими нарциси, а и този е от най-бездарните, защото има харизмата на суши.

Раздал няколко милиона на умните и красивите и се юрнал да взема властта. С бай Петър Младенов, цялото ДС и половината БКП зад гърба си. Няма такъв кич.

Това наистина е комунистическо бездарие, което избива по челата и стените на всичката умнокрасива претенция.

В един от претенциозните и снобарски по глупав начин предизборни клипове тя е показана най-добре:

Кривокрак силует в далечината ни заповядва да помислим 20 секунди за кого да гласуваме и докато говори в стил “Кашпировски”, камерата се приближава до едър план на лицето на Васил, което е невъзможно за запомняне, но точно тогава той ни казва, че трябва да гласуваме за него.

Как, бе брат, като от пет месеца ти бъркам името, защото не мога да го запомня, а ако те видя на улицата, няма да те позная, защото нямаш лице. То не става само с пари тази работа. Нито с танкове.

Как пък не ви влезе някакъв дух и ум в празните глави за толкова години селска диктатура, която днес наричаме градска десница, защото баничарницата е “Хлебаръ”, а мекиците са от “Фабрика” и са по 20 лева.

Пълен некадърен, алчен и бездарен потрес. Нищо и пустота.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

колаж: Фейсбук

Similar Posts