| | | | |

Евродепутат избухна: Събрали са се едни шмекери, шарлатани, измамници, продавачи на сок от моркови, лъжци, отрочета на Държавна сигурност, деца…

Размисли и страсти около изборите в страната и София.

снимка: Архив

В българската политическа система отдавна не е имала такава разрушителна сила като провалената Промяна!

Събрали са се едни шмекери, шарлатани, измамници, продавачи на сок от моркови, лъжци, отрочета на Държавна сигурност, деца и внуци на комунистическата номенклатура и мамят ли мамят на едро наивните хорица, които винаги чакат някой магьосник, който да им уреди живота.

То не бяха мостове, тунели, магистрали, самолетни дестинации до Скопие, обещания за честност и почтеност…Лъжа след лъжа, едната покрива следващата.

До парадокси като този Кирил Петков да заплашва министъра си и министъра да ходи с охрана!

Самоназначават се за “спасители ” и “будители”, а всъщност са едни разрушители!

В страната получиха заслуженото си – някъде назад са в класирането по спечелени бройки за общински съветници, а съотношението между ПП/ДБ и ГЕРБ е почти 1 към 4! В моята община Гърмен напр. гласовете за Промяната са 195 срещу 1350 за ГЕРБ.

Трябва да си получат и заслуженото в София!

Ако имах възможност да гласувам в неделя в столицата, трудно щях да реша за кого да гласувам, но без колебание бих казал за кого не бих гласувал в никакъв случай – за кандидата на ДС, за кандидата, зад когото стои разрушителната сила на измамата, наречена Промяна!

Да подкрепим на всички балотажи кандидатите на ГЕРБ в страната и да спасим София от “спасителите”-разрушители!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts