| | | | |

Евродепутат показа СНИМКИ и избухна: Лицемери! На кого сте ядосан, г-н кмете?Помните ли как вие, младите, умните и красивите протестирахте срещу правителството на Бойко Борисов?

Кметът на София Васил Терзиев казал пред Соня Колтуклиева снощи – ” Много съм ядосан, не умеем да протестираме. Какво да кажа след като се палят кофи за боклук, когато се палят коли, КОГАТО РАНЯВАТ ХОРА ОТ ПОЛИЦИЯТА”.

Това пише на страницата си във Фейсбук евродепутатът от ГЕРБ Асим Адемов и допълва:

снимка: Архив

Г-н кмете, разбира се, и аз категорично не подкрепям агресията на феновете, които протестираха снощи. Явно и вие сте ядосан.

Г-н кмете, а помните ли протестите през 2020 год.? Помните ли как протестирахте срещу правителството на Бойко Борисов? Вие, младите, умните и красивите.

Помните ли как къртихте павета, за да ги хвърляте срещу полицаите?

А помните ли как ги замеряхте със слама и искахте да я запалите в лицата на полицаите?

А помните ли, кмете, как наричахте вашите протести? Не просто протест, а “велики народни въстания”! Въстания!!!

Сигурно помните, г-н кмете, но сега вече като кмет ви е много удобно да се правите, че сте забравили.

Защото сте лицемери! Защото когато вие вършите безобразия, това е “велико народно въстание”, а когато други го правят, това вече е неумение да се протестира.

На кого сте ядосан, г-н кмете?

Не се правете на учуден, че хората не знаят как да протестират. Знаят и то много добре знаят, защото вие така ги научихте.

Вие ги научихте, че когато се протестира, всичко е позволено – да се замерват полицаи кой с каквото намери, да се пали, да се блокират кръстовища и още, и още всякакви безобразия.

Но си припомнете народната мъдрост – каквото повикало, такова се обадило. Който сее ветрове, ще жъне бури.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts