| | | |

След разговорите: И “Възраждане” отказва подкрепа на Борис Бонев

Ясно заявихме, че от нас няма да има подкрепа за председател на Столичния общински съвет (СОС). Това е тяхна отговорност да намерят формулата как да заработи СОС.

Това каза пред журналисти общинският съветник от „Възраждане“ Деян Николов, след разговори по покана на кмета на София Васил Терзиев.

Николов припомни, че имат своя кандидатура за председател – Красимир Гълъбов. Ако някой желае, може да ни подкрепи, добави той.

Деян Николов каза също, че най-вече са говорили за приоритети за София.

Ние изложихме нашите приоритети, които са горе-долу в 14 точки, които са прагматични по отношение на това, което трябва да се случи в града, обясни той.

Общинският съветник посочи най-вече спирането на презастрояването, подобрение на пътната инфраструктура, чистота в града. Говорихме за дигитализация, за детски градини, каза той.

За Борис Бонев конкретно не сме говорили, уточни Николов.

Това, което беше представено от тяхна страна, е, че за да заработим за всички приоритети на София, които на места се припокриват, трябва да бъде “отпушен” СОС, посочи той и добави, че са казали, че това е тяхна отговорност като първа политическа партия.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts