| | | |

Делян Добрев изби рибата с обяснение защо Асен Василев не мига и призова: Колегите да отидат да им леят куршум, за…

Политическа партия ГЕРБ чества в Сливен 17 години от своето създаване. По този повод лидерът на партията Бойко Борисов се пусна на живо във фейсбук.

Още сутринта Борисов отбеляза годишнината, а от вчера е в града под сините камъни, където се провежда и Националната зимна академия на Младежката организация.

Пръв взе думата Делян Добрев, който е лектор на събитието. Добрев коментира бюджета на Асен Василев. Заяви, че от ГЕРБ ще го подкрепят, макар че и той, и Владислав Горанов са с особено мнение.

“България се превърна в четвъртия купувач в света на руски петрол. При положение, че едва 40 процента от горивото се продава на българския пазар.

По времето на ГЕРБ 50 процента от нефта беше руски, 50 процента неруски. Сега е 100 процента руски. Сега евроатлантиците от “Промяната” купуват три пъти повече руски нефт”, заяви още той.

Изнасят бензин и дизел в открито море. Така пише в митническите документи. Добре ли е? Къде отива от там, никой не знае, защото се претоварва на други кораби.

По наша информация отиват в други европейски държави, в Щатите. 60 процента от горивата отиват из целия свят, въпреки дерогацията”, добави председателят на Енергийната комисия в парламента.

„Ако сте забелязали, Асен Василев не мига. Според мен той е хипнотизирал колегите, за да приемат този бюджет. Това е някаква масова хипноза.

Ще препоръчам на колегите да отидат да им леят куршум или нещо друго, за да се разомагьосат. Той им обяснява как е много хубаво да вземеш 30-40 млрд. дълг и ще забогатееш като го вземеш. Масова хипноза е единственото обяснение“, заяви Добрев.

„Ще им препоръчам да не гледат Асен Василев в очите”, каза още Добрев.

“Да твърдиш, че ако удвоиш дълга за три години, ще станеш богат, е най-малкото наивно“, подкрепи го бившият финансов министър Асен Василев и даде за пример страни от бившия Източен блок като Чехия и Естония, които са с минимален дълг.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts