| | | |

Васил Терзиев се крие от столичани със скандално скъп трик, общинарите беснеят

Новият столичен градоначалник Васил Терзиев е в режим „пълно инкогнито за държавата“ – никой не знае какво прави и с кого се среща, пише “Уикенд”, позовавайки се на запознати.

За да не бъде разпознаван от софиянци, той сменя два автомобила, така че никой да не знае в кой се намира.

Той дори уволнил шофьора от НСО, който му се полага по закон, за да му бъде не само водач, а и наблюдател. Вместо това си е осигурил частни гардове, които шофират автомобила му и в същото време го пазят.

Устатата му опонентка за кметското място – Ваня Григорова издаде, че той е ходил с гардове и по време на кампанията.

Като първи в Столична община обаче, Терзиев се е покрил напълно от опасността да се срещне с граждани или журналисти. Познатият на всички вече „Порше Кайен“ далеч не е единственото возило, с което градоначалникът се придвижва.

Той използвал и скромен бял „Форд“ и сменял внезапно возилата, с които се придвижва. И за двата екипа имало наети достатъчно частни гардове и шофьори, разкриват втрещени общинари, които до този момент не са виждали подобно автомобилно разточителство.

От ГЕРБ не пропуснаха възможността да припомнят, че електоратът е разгромил бившата столична кметица Йорданка Фандъкова за това, че се движи с лимузина на НСО, а сама призовавала столичани да яхнат метрото, пък сега новият кмет е с цели две коли.

Общинарите са бесни и си дават сметка, че столичният управник е премахнал полагаемият му се шофьор от службата за охрана, за да остане напълно инкогнито, тъй като е всеизвестно, че повечето гардове на НСО служат и като шпиони и докладват какво правят подопечните им обекти.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts