| | | |

По-страшно от Дебора! Изрод преби брутално 24-годишната си съпруга пред малкото им дете! Жената е…

24-годишната Ванеса е пребита брутално от мъжа си. Тя е майка на малко момче

Нейна позната пише във фейсбук, че мъжът я е пребил пред детето й.

Яна Димитрова твърди, че Ванеса е с хематоми по цялото лице и тяло. Не смеела да реше косата си, защото била оскубана, а мъжът я е карал да чисти кръвта.

“Ванеса не смее да среше косата си, защото се страхува да види какво ще остане от нея след това – оскубана е! Ванеса е със счупени ребра! Ванеса е със счупен таз и крак!

Извергът е карал Ванеса да чисти кръвта, която струи от нея, въпреки че костта на крака и е стърчала навън! Ванеса е изхвърлена пребита почти до смърт, докато невръстното и дете пищи от ужас!

Ванеса е от Видин. Майка и е при нея в болницата, за да я обслужва, защото Ванеса е неподвижна.

Семейството е в много затруднено финансово положение и имат нужда от помощ. Изтеглили са кредит, за да платят здравните и осигуровки, пише още Яна.

Тя твърди още, че мъжът на Ванеса все още е на свобода и продължава да ги заплашва.

Ето какво гласи поста:

Приятели, пиша с МОЛБА за помощ!

Това е Ванеса…. на 24 години….майка на малко момченце!

Ванеса не е Дебора, по-страшно е!!!

Ванеса е пребита брутално от мъжът си и то пред очите на детето им!

Ванеса е с хематоми по цялото лице и тяло! Ванеса не смее да среше косата си,защото се страхува да види какво ще остане от нея след това – оскубана е! Ванеса е със счупени ребра! Ванеса е със счупен таз и крак!

Извергът е карал Ванеса да чисти кръвта,която струи от нея, въпреки че костта на крака и е стърчала навън! Ванеса е изхвърлена пребита почти до смърт, докато невръстното и дете пищи от ужас!

Да, приятели, това е Ванеса, не е Дебора, но също има нужда от помощ!

Ванеса не може да спи защото сънува кошмари…. кошмарът,който е преживяла в действителност!

Ванеса е крехко, младо и смазано ( физически и психически) момиче!

Ванеса се срамува от всичко случило се! Тя- жертвата се срамува….

Ванеса е от Видин. Майка и е при нея в болницата, за да я обслужва, защото Ванеса е неподвижна! Семейството е в много затруднено финансово положение и имат нужда от помощ! Изтеглили са кредит, за да платят здравните и осигуровки!

Моля ви за съпричастност Това прекрасно момиче има нужда от нас, за да поправи грешките на младостта и да преживее кошмарът, който този изверг и е причинил!

С Браво Пловдив успяхме за няколко часа да съберем средствата за специализирания транспорт, който е необходим, за да се прибере при семейството си, както и за лекарствата, които са необходими на този етап , но това не е достатъчно, защото лечението на Ванеса ще бъде дълго!

Тя има нужда от рехабилитатор и психолог, с които да работи, за да събере освен парчетата от костите си и парчетата на душата си, за да бъде пълноценен човек и родител!

Моля, който има желание да помогне на Ванеса да се свърже с мен на лично съобщение, за да осъществим връзка със семейството и!

Тази вечер, Ванеса ми каза плачейки, че до днес е мислела,че хората са лоши….. нека за пореден път докажем, че това съвсем не е така!!!

P.S. Защо родната милиция спи и уродът не просто е на свобода, а продължава да ги заплашва?!?!?!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Фейсбук

Similar Posts