| | |

Скандално: Диона преобразена след ареста, удари дъното с безумен ход СНИМКА

Попфок певицата Диона преживя бързо, бързо ареста и тръгна по участия. Веднага след като се доказа кокаина в кръвта на певицата зад волана, тя пита последователи каква да е новата й песен.

“Дайте ми идея за заглавие. Излиза до няколко дни”, пише певицата в новото приложени Threads, както и в профила си в Инстаграм. Обещанието й е най-харесваният коментар да стане именно названието на новата й песен.

Уви, едва ли певицата е подозирала, че коментарът “Нурофен” ще избие рибата.

Всъщност това е препратка и гавра с нея, защото след скандала с наркотиците изпълнителката написа, че просто била изпила блистер Нурофен, а не е употребила опиат.

Това не е всичко. В повечето коментари Диона получава страшен хейт, като много от потребителите я корят за това, че дори не е имала доблестта да се извини за грешката си, а я замита под килима, използвайки други теми за акцент.

Ето и част от мнението на потребителите:

“Колко прост трябва да бъдеш и да не кажеш поне едно извинявай за това, което си направила а да се правиш на шматка все едно нищо не се е случило, безумие. Явно не съжалява за това, което е направила и се интересува само от малоумните си песни. Дъно!”

“Пожелавам на всички, които я защитавате да се сблъскате с някой толко надрусан зад волана! Ама хубаво да се сблъскате, че не само мозъчни инвалиди, ама и в инвалидна количка да останете!”

“Харесвах Диона много ! Не мога да разбера защо се прави ,че нищо не се е случило.. За съжаление е редно да си понесе последствията , защото точно такива хора убиват децата ни. ЖАЛКО!”

Още ден след ареста попфолк певицата тръгна и по участия като се появи напълно преобразена с червена къса коса и червена рокля.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Инстаграм
Instagram will load in the frontend.

Similar Posts