| | | |

Делян Добрев попиля ПП – ДБ: Доказаха че са измамници!

Измамници с бели якички, нарече ПП – ДБ депутатът от ГЕРБ Делян Добрев на националното съвещание на партията.

В изключително остра реч той разкритикува правителството на Денков и особено – военния министър Тодор Тагарев. Добрев бе сред първите говорили на политическия форум.

Против сглобката и “тази промяна” съм от ден първи, припомни Делян Добрев.

С 10 милиарда финансираха Путин, Тагарев още не е пратил ръкавици на Украйна, а е март, атакува Добрев, наричан от лидера на партията Бойко Борисов “вътрешната опозиция в ГЕРБ”.

„Аз ги нарекох „измамници с бели якички“ и те всеки ден доказват, че съм бил прав: с „Джемкорп“, с посредниците за газа, доказват го с всичкия руски петрол, който и сега щяха да купуват, ако не ги бяхме спрели“, заяви Делян Добрев.

“Върхът на цинизма е, че днес Денков, в Софийския университет отишъл и ще дава лекция за “почтеността в управлението”.

Представяте ли си? Денков за почтеността в управлението?! Същият този Денков, който цяла година заплашва, че ще си подаде оставката, ако ние спрем да купуваме руски петрол.

Същият този почтен Денков ходи в Украйна да се прави на евроатлантик, при положение, че не е дал едни ръкавици. С 10 млрд. лв. финансираха режима на Путин и в деня, в който Навални почина, реваха като опечалени майки във “Фейсбук”.

Същите тези хора, които дадоха само от горива 10 млрд. на режима на Путин, който уби Навални”, продължи Добрев.

„Доказаха че са измамници, държавата е в застой вече три години. Теглим кредити, задлъжняване, за да можем да вдигаме социални разходи и да изглеждаме добри. Все някъде ще му излезе края, аз лично се надявам този край да е скоро“, каза той.

„Уважаеми колеги, аз се боя, че ротацията в този ѝ вид към момента е по-скоро безсмислена. Единственото съвършено сигурно е, че нещата не могат да продължават така. Министерски съвет не може да е нещо средно между стажантска програма и туристическа агенция“, коментира пък заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.

Зам.-председателят на ГЕРБ се обърна към представителите на некоалиционните им партньори от ПП-ДБ с предупреждението:

„Хората извън тази зала да ме слушат много внимателно, единствената разлика след няколко месеца ще е, че първият ще е станал още по-голям и по-силен, а вторият ще е станал трети“, предупреди той.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts