| | | |

Лавина от колажи и коментари: Шпионин зад фикуса дебне Борисов. Кой е агентът на “Промяната”? СНИМКИ

Мераклии за премиери винаги ще се намерят. Някои се крият зад фикуса. Президентът е отговорен човек, на него може да се разчита

Това каза Бойко Борисов от кулоарите в Народното събрание.

„Аз мисля, че президентът е отговорен човек и на него в случая може да се разчита да влезем в такава колизия, каквато искате да се страхуваме всички.”

На въпрос колко ще струват изборите, Борисов отговори:

“Когато аз казах да не се дават милиони за машини и милиарди за избори, тогава ми се отговаряше, че демокрацията е безценно нещо и парите нямат никакво значение.”

Според него, парламентът може да излезе в едномесечен отпуск и да се занимава само с предизборната кампания.

Борисов зададе въпроса защо никой не пита какви постове са раздали от сглобката в режим на кабинет в оставка.

“Няколко милиарда се разхвърлят от едно в друго министерство, правят се водещи назначения в Митниците. Доверил съм се на Христо Иванов за Конституцията. Все пак г-н Славов е доктор по конституционно право, те ще ви отговорят”, обяви лидерът на ГЕРБ по повод откритите несъвършенства на конституционните промени.

Каквото е трябвало, съм го казал на нашите избиратели, вие не го мислете. Може да се съберем с партньори ни от сглобката след Нова година, коментира Борисов.

Шпионин зад фикуса дебне Бойко Борисов и подслушва какво говори лидерът на ГЕРБ пред журналисти. Кадърът на БЛИЦ обиколи за секунди мрежата и предизвика лавина от зевзешки коментари и колажи

Фотосът веднага бе наречен шпионски, още повече, че агентът на „Промяната” хвърля ухо, докато Борисов съобщава кои двама души няма да допусне да станат служебни премиери.

“Някои се крият зад фикуса” – отсече лидерът, визирайки скандалната шпионска снимка

снимка: Блиц
снимка: Блиц

Оказа се, че депутатът под прикритие е Настимир Ананиев от „Продължаваме промяната”. Народният представител се е „дегизирал“ зад високо цвете и слуша изказването на Борисов, мислейки си, че е останал инкогнито.

Снимката отприщи народното творчество и Ананиев вече се сдоби с името Криптомир.

„При такива умения в шпионажа и дегизировката, не само на Бойко, но и на Путин му е спукана работата. Ето я реформата в службите!“ – написа Михайл Кръстев.

снимка: Фейсбук

„Пссс… Бойко, моля те“ – е друга шега, която се споделя онлайн, а причина е изказване на Борисов от сряда.

снимка: Фейсбук

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Блиц

Similar Posts