| | | |

Свиленски сигурен, че БСП ще управлява. Нападна Ваня Григорова и Мая Манолова

Ние от първия ден казваме, че искаме да се обединим около идеи, политики и действия в името на българските граждани. От другата страна, от Ваня Григорова, от Левицата получаваме: „дайте ни места в листите”.

Когато на 1 май поканихме всички леви хора да се обединим, те казаха, че е много късно, а листите ни били вече подредени. Тоест Ваня Григорова, Мая Манолова, Левицата ги интересуват единствено водачески места в листите. Тях не ги интересуват, проблемите на работещите.

Това коментира по НОВА Георги Свиленски от БСП.

Той добави, че БСП е показала, че може да води разговори с всички партии.

„Когато имаме срещу нас хора, които не мислят за българските граждани, а да са добре представени пред евроатлантическите си партньори, този разговор спира. След като сложим програмите на масата и видим около какво може да се обединим ще излязат и партньорите, ако има такива”, каза той.

Свиленски подчерта, че с ГЕРБ няма как да влязат в коалиция и съвместно управление.

„Ние 13-години се борим с модела Борисов, който трябва да бъде разграден. За съжаление ПП, които влязоха с тази идея в политиката се коалираха с ГЕРБ веднага, след като имаха възможност. Това с кога ще управляваме ще го решат българските избиратели”, добави още Георги Свиленски.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts