| | | | |

Борисов: Решението за ареста ми е взето на една оргия с бяло вино, пици с кристали. И заря поръчали

Решение за ареста ми е взето на една оргия, с бяло вино, пици с кристали (и заря поръчали) – с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия.

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на извънредна пресконференция в централата на партията, помолен да коментира окончателното решение на съда, че арестът му на 17 март т.г. е незаконен.

“”Медиапул” и “Капитал”, много ги уважавам и ще ги цитирам:

“Решението е произнесено от съдийски състав, за който не може да има никакви съмнения за тяхната независимост”…

Само мога да благодаря на хората, които на двете инстанции са взели това решение. По-скоро сега, като се отърваха от терора в Министерски съвет, много хора започнаха да разказват как е извършена тази грозна сцена. Те са знаели, че е незаконна, че е произвол.

Това решение е взето на една оргия, с бяло вино, пици с кристали (и заря поръчали) – с единствената задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки, че извършват незаконни действия. И точно тези хора, които са видимо корумпирани, са се заели да правят съдебна реформа и да искат техният сатрап да управлява КПКОНПИ.

Оргия! Викани са горе полицаите да пишат, знаейки, че това е незаконно…”, коментира Борисов.

“Разхвърляха всичко, на децата креватите. И попълвахме протокол за изземване, в който пишеше: “Не открихме нищо”.

И самите полицаи ми се извиниха: “Извинявайте, трябва да ви отведем”. И аз чух как наредиха по “плочката” (телефона, бел. ред.): “Да му сложат белезници”.

А Кирил Петков казва, че му бил лош пиарът и като наказание арестува моя пиар. Така ли се прави, бе? Що трябва да влачиш жената пред децата и семейството?! Разказаха ми всичко. Българинът е много страхлив”, заяви още Борисов.

“Като паднат – разказаха какво чудо е било в Министерски съвет – пици с кристали, бяло вино и много уиски. “Царете” са си мислили, че ще стоят там доживот. Ама кажете ми как да отида да си съдя държавата?!”, попита лидерът на ГЕРБ.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

Similar Posts