| | | | |

Мрежата се тресе, попиляха Найо Тицин: Няма такава сган! Няма такова дъно! Този ypog снима как…

Мрежата осъди антихуманното поведение на Найо Тицин, пиар на “Продължаваме промяната”, след катастрофата с джип на НСО, при която загина човек, а в самия джип се е возил той и Кирил Петков.

Тицин публикува снимка на двата смазани до неузнаваемост автомобила и написа следния безумен текст: “Човек не знае като се събуди каквому е писано да се случи през деня”.

Възмутеният бизнесмен и члeн нa yпpaвитeлния cъвeт нa Eĸcпepтeн ĸлyб зa иĸoнoмиĸa и пoлитиĸa Никола Филипов светкавично коментира поста на Тицин така:

“Този ypog снима, как кола, в която се е возил шефът му е убила друг човек. Дори на снимката се вижда убития човек”.

И добави: “Няма такава сган. Няма такова дъно!”.

А Борис Марков, бивш лидер на СДС, добави:

“Само на мен ли това ми звучи изключително цинично?!? “Да се случи през деня” е препратка към преживелите, т.е. жали се, че на Кирчо му се развалил деня, а не че има починал и тежко пострадал.

Що за цинично и просташко отношение е това към инцидент с починал?! Ами дайте да газим всички, които нарушат правилника, да не ни развалят деня…”

Припомняме, чеавтомобилът на Националната служба за охрана, в който се е движел съпредседателят на ПП Кирил Петков заедно с пиара Найо Тицин катастрофира тежко, като при удара загина човек от другата кола, участвала в произшествието.

Дори една от най-известните хумористични меме страници в мрежата изказа възмущението си от ситуацията.

“Хелга, сега малко по-сериозно.

Казваш се Кирил Петков. Публично настояваш, че не искаш НСО.

После с джипката на НСО летите по пътищата. Става инцидент. Човек загива…

… и твоят личен ПР, който е и ПР на партията ти качва снимката със загиналия човек във Facebook.

Вече дори не е смешно. Г-н Петков, Вие копаете дъното и ако не освободите Найо ще продължите да дълбаете още по-дълбоко”, пишат на страницата “Хер Флик”.

“Найо Тицин, който е пиар на Кирил Петков, пусна тази снимка малко след катастрофата с колата на НСО. Явно и той е бил в колата, защото първите снимки се появиха на неговия профил.

По-наблюдателни читатели забелязаха, че шофьорът на ударената кола, който по-късно е починал, е още в нея. Изглежда, че Найо Тицин е направил снимката, а написаното от него звучи повече от двусмислено и неуместно”, пише Явор Дачков

Stoil Stoilov

E защо Кирил Петков се вози на кола на НСО в предизборна кампания? В качеството си на какъв?

Да е ясно! Това е крещяш пример на изпозване на публичен / държавен ресурс в предизборна кампания. Това е скандално нарушение на международен стандарт за равнопоставеност на партиите в предизборната кампания. И то от лидер на партия с огромна субсидия!

Затова ли, уважаеми депутати, променихте Конституцията и оставихте действащо Народното събрание? Да си платите още две заплати и да яздите колите на НСО по предизборни срещи? Срам!

Отвратен съм! Няма да получите моя глас и съветвам всичките си приятели и познати да не гласуват за тези хора и за други, подобни на тях. Разбира се, че и борисов и всички други трябва да са без държавна охрана и държавен транспорт.Подобно поведение си позвояват само африканските президенти, когато са кандидати за втори мандат. И то само защото са действащи президенти. Депутатите се качват на партийни или наети лични коли.

Най-мразя политици, които имат празни претенции за морал.

Blagovest Evtimov Petrov

Колата на НСО с Кирил Петков се е движила с два пъти по-висока скорост от разрешената – над 120 км при позволени 60 км в час в пътната отсечка. Убит е шофьорът на цивилната кола, жена му бере душа тежко ранена.

Така и не разбрах какво налага едно психичноболно лице като Киро да юрка 3 години НСО с всичките му мерцедеси и самолети като лична преторианска гвардия.

Този път е пътувал с личната си бодипиарка Найо Тицин и съм убеден, че лично Петков е принудил НСО да кара с такава огромна скорост, за да бърза занякъде, защото е тотален неврастеник с психическа неустойчивост и непригоден за носене на отговорност.

Надявам се, но не смея много, главен прокурор Сарафов да се събуди и Киро Петков да бъде разследван и съден за подбудителство и съучастничество в (двойно) убийство на пътя!

Който лъже и краде, казва баба ми! А който краде – той и убива! Продължаваме Промяната първо излъгага всички, окрадоха ни, а сега започнаха да ни избиват един по един като кучета на пътя! Bg news

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts