| | | |

Ваня Григорова удари по Нинова: Свекърва, която не спира да си вре носа под чаршафите на младите и ще ги раздели

Най-близкият ми човек винаги ме е подкрепял. Били сме заедно през последните 15 години и сме обсъждали всичко заедно. Дава крачки назад, за да мога аз да вървя напред. Той можеше да е полезен в НС, но стои назад, за да няма критики към мен, че има семейна кандидатура.

Това заяви Ваня Григорова пред Нова тв.

“Дъщеря ми, която е в Италия, помага за популяризацията в социалните мрежи, защото нямаме пиар за тях. Майка ми преживява най-силно лъжите, които чува за мен и се налага да обяснявам защо не е вярно, че съм получила поредните 7 милиона от някой”, допълни тя.

Григорова сподели още, че дъщеря й учи в Италия, защото иска да учи архитектура.

“Архитектура се учи в Италия и Русия, но аз нямам контакти в Русия и като член на ЕС избрахме Италия. В Италия е по-евтино да учи, отколкото в България. Има евтина квартира и евтина храна”, посочи още тя.

Водещата накара Ваня Григорова да опише с няколко думи някои политици.

“На Ицо Хазарта му се налага да прави това, което пееше в песните си.

Корнелия Нинова е “свекървата” – има енергия и блясък, но не спира да си вре носа под чаршафите на младите и ще ги раздели”, заяви тя.

“Слави е музикант, който обединява хората с музиката си, но в политиката няма как да не ги разделя, защото не можеш да си угоден на всички”, каза Григорова.

Според нея Борисов е “заложник”, а Костадин Костадинов – “прикрит”.

Ваня Григорова заяви, че за нея по-голяма победа ще бъде да влезе в парламента, отколкото да събере повече преференции от Корнелия Нинова.

“София не е опасана с билбордове. Имаме малко над 100 билборда в цялата страна. ЗА разлика от г-жа Нинова не съм компроментирана.

Ваня Григорова е в коалиция “Солидарна България”. Ние трябва максимално бързо да популяризираме връзката между коалицията и Ваня Григорова. Г-жа Нинова е време да поеме отговорност за всички лъжи.

Тя взе мястото на г-н Костадинов и не знам защо се чувстват толкова слаби, като обръщат кампанията срещу мен, вместо да покажат собствените си идеи. Вие не сте крепостни нито на г-н Костадинов, нито на г-жа Нинова. Вижте къде има последователност между действия и думи”, каза Григорова.

Тя разкри, че най-голямото дарение на коалицията е от 5000 лв.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts