| | | |

СРАМ! Привърженик на ПП нападна и рита журналистка. Вместо да се извини, безмозъчната Лена се изнизва

Кирил Петков е спрял участието си в предизборната кампания. Един човек е мъртъв, друг бере душа в реанимация, а той, който като стана премиер, даде тържествено обещание, че няма да ползва коли на НСО и ще се движи пеша, с велосипед и градски транспорт, без никакво право в момента, е бил именно в кола на НСО, когато катастрофата се случва.

Така започва поста на журналистката Лияна Панделиева във Фейсбук.

снимка: Архив

Ето и как продължава:

“Да разделим темите: С каква скорост се е движил служебният автомобил, кой и каква грешка е допуснал е работа на следствието.

Въпросът е: в качеството си на какъв Петков е бил возен с кола на НСО? Той не е под закрила.

Кой плаща за тази кола и НСО може ли да се наема по лично желание и къде е ценоразписът за това? Ако не беше станала смъртоносната катастрофа, кой щеше да признае, че Петков се вози с НСО като да му е бащиния?

Преди няколко дни Соня Колтуклиева е нападната и ритана от привърженик на пепетата, докато на публично място опитва да зададе въпрос на Лена Бориславова. В ситуацията Соня залита и се обляга с цяла тежест върху Лена, за да не падне.

От политическа и медийна гледна точка ситуацията е благословия – да се бяха молили от пепетата за подобен сценарий, нямаше да ги споходи.

Какво прави УМЕН политик – ако има ум, естествено: Лена хваща с две ръце Соня, която е “медиен враг”, развиква се за помощ, успокоява пострадалата жена (това вече е просто ударена жена, а не нехаресван репортер) и високо и ясно заявява пред всички, че това е недопустимо поведение и нито един човек от коалицията не е съгласен да се прилага физическа агресия.

Те се разграничават от бесовете, те са за етика и нормални отношения между хората, а Лена публично се интересува от състоянието на Соня.

И после може да каканиже каквото се сети, което е в полза на достойнството на своите. Ситуация – слънце!

Естествено, нито Лена, нито някой от нейните сподвижници се сетиха да направят нещо подобно. Лена се изнизва, Соня ходи на лекар и обстоятелствено разказва какво хората без мозък не са направили.

Политиката е на първо място огромно познание за публично поведение. То е водещо. Как да си симпатичен, разпознаваем, как да те чуват, как да си водач и да изпращаш значими послания.

Гнусно е, когато някой е мъртъв, ти да се възхищаваш на ножиците на пожарникарите и да им обещаваш още ножици за рязане на ламарини, ако те изберат! Това вече ничия фантазия не може да роди, освен ако не се казва Кирил Петков.

Летящият автомобил на НСО убива само пет дни, след като в Пловдив 21-годишен младеж загина именно заради висока скорост. И тогава се кръстехме, че не са пострадали невинни хора. Не всяка наглост на пътя обаче е “късметлийска”, нали!

Поредната трагична по вид и звучене полит-кампания разкрива гигантско непознаване на основите на маркетинга от страна на “новите”:

Няма как от сутрин до вечер да говориш как чуждата “марка” е кьопава и ако избереш чуждата марка, това те прави тъп, как чуждите марки се обединяват, защото са олицетворение на злото и да привлечеш някого на своя страна.

Това дори не е “обратна психология” – гигантска глупост и безпомощност е, некадърие и профанизъм. Никой и никога не е отбелязал възход, като в 90% от времето си произнася “не”.

И за десерт, представители именно на същото политическо течение в Столична община предизвикват небивала досега ярост и отпор, подкрепени и в съдебно решение”, завършва Панделиева.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts