| | | |

Пеевски избухна: Зловеща работа! Чудовищно нещо е това, ПП-ДБ са обраснали с кешове, влачения, пудели

Нещата са чудовищни. Такова нещо у нас не се е случвало, в Европа също не знам да е имало. Чудовищно нещо е това, скандали след скандали. Тези хора – ПП-ДБ – са обраснали с кешове, влачения, пудели. Зловеща работа.

Така председателят на ДПС Делян Пеевски кометира пред медиите записа за „кеш у президента“, изтекъл в интернет пространството, предаде Новини.бг.

„Подкрепили сме България да има редовно правителство, за което и не съжалявам. Но никога не е знаели какво правят тези хора. Българските хора видяха къде са им парите

– те са влачени от контрабанди, складирани, пудели са носели кешове на Бойко Рашков“, коментира Пеевски и разкри потресаващи факти за амбициите на лидерите на ПП и на ДБ за овладяване на първите властови постове в държавата..

На въпрос има ли амбиции за премиерския пост, Пеевски обяви:

„В присъствието на г-н Цонев Асен Василев лично ме е молел да го подкрепим да е вицепремиер, да не е просто министър. Съкровената му мечта бе да стане премиер след Мария Габриел. Предлагаше да имаме и ние от ДПС министри, дори вицепремиер. Всичко това му е отказано.“

„Мечтите им са само за власт. Аз не желаех да общувам с Христо Иванов, той е просто прокси, г-н Цонев ми го натресе. Христо Иванов каза, че иска да бъде президент, имал нужда от подкрепата на ДПС.

„Важно е да ликвидирам ПП, да стана единствен лидер на дясното, след това и да стана президент“, били думите на Христо Иванов, поясни Пеевски.

Предложи ми (Христо Иванов) след това аз да стана премиер. Важната цел на Иванов е да пенсионира Борисов“, допълни лидерът на ДПС.

По думите на Пеевски разговорът се е състоял по време на 9-месечното управление на „сглобката“. „Тази оферта не е била веднъж. Аз я споделих на Борисов.

Ако той (Борисов) някога с тези „пуделчета“ смята да управлява и те му драскат по вратата в Банкя, да знае, че те му носят зестра – много каруци с кеш“, каза още Пеевски.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts