| | | |

Стоян Радев удари по ПП-ДБ: Шокиращата некомпетентност, суетност, корист, надменност, арогантност и липса на вкус! Мафията, тя по-щастлива не е била никога

Приятели агитират за ПП-ДБ – не били цвете, но все пак, нали, мафията и т.н. Проблемът обаче е, че те помагат на мафията, тя по-щастлива не е била никога. Благодарение на тях.

Това коментира във “Фейсбук” режисьорът Стоян Радев.

А политическите им опоненти са им най-признателни.

Президентът – те го избраха, Възраждане – с появата си помогнаха да влезе в парламента, БСП – вкараха столетницата във властта след години суша, Слави Трифонов – с тяхна помощ и той дебютира в управлението, ГЕРБ – обвиняваха Борисов в корупция и сами свалиха обвиненията си, ДПС – превърнаха ги в конституционалисти и евроатлантици.

Да не говорим за шокиращата некомпетентност, суетност, корист и липса на вкус. Всички грешки на управниците преди тях бяха повторени и дообогатени – в София, в цялата страна.

Ицо Хазарта, когото искрено харесвам като артист, казва, че гласоподавателите им били дали пръчка, за да се борят срещу танк – естествено, че битката ще е неравностойна.

Но не казва, че те лъжеха гласоподавателите – представяха се пред тях като изтребители от последно поколение, първа страница на „Капитал“ гласеше „Завръщането на джедаите“ със снимки на Петков и Рашков, имаше и „Мисия 121“ с Христо Иванов, Мая Манолова и Тошко като астронавти…

Не пръчка, а свръхмодерно въоръжение и суперсили.

Надменност, глупост, арогантност. Клевети по хората, които съвсем уместно ги критикуваха. А сега – те, горките, опитват с най-добри чувства, ама силиците им са малко, бъркат, но дайте да ги подкрепим.

Нещо хич не се връзва!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts