| | |

Бойко Борисов: Този гларус с тази снимка – каквото човек сам си направи…

От заклинанията от сутринта не виждам как ще се състави правителство,

Това заяви, след като упражни правото си на глас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той гласува с хартиена бюлетина.

“Гласувах да не ви взимат по 1 лв. от всеки литър дизел и бензин, да не плащате по 30% на посредниците, контрабандата да не продължава да се вихри,”, коментира Борисов на излизане от секцията за гласуване.

“Гласувах да се спре този кеш в последните 4 години и да продължим обещанията си. Това очакват хората от нас. И разбира се, нещо стабилно, за да може България да се върне там, където ѝ мястото”, посочи той.

“Днес е много важно българите гласуват от всички партии, за да има, ако се прави нещо, да има легитимност. Не виждам как ще се състави правителство. Математика в случая няма”, изтъкна още лидерът на ГЕРБ.

Гласувах за нещо стабилно, за да може България да се върне, както си беше.

“Вчера страшно се забавлявах, защото нали всички сме плувци, каратисти. Много се смях с този гларус позьор. Човек каквото сам си направи, никой не може да му го направи, майка ми е била много права, като го казваше това”

Така Борисов коментира в отговор на въпрос по повод снимката на президента Румен Радев по водолазен костюм, която пресцентъра на Президенството пусна вчера в деня за размисъл.

След кадъра на Радев вчера жена му пусна снимка на гларус с шеговит текст, което провокира подозрението, че визира съпруга си.

Няма да правим правителство с ДПС. Формулата е кешовите потоци: ПП-ДП, “Възраждане” и БСП, да се разберат. ПП-ДБ може само с “Възраждане” и БСП. “Възраждане” пък не искат с никого – т.е математика няма, каза още Борисов.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts