| | |

СРАМОТА! Журналист излови на какъв лукс избягаха ПП след погрома на изборите, последваха скандални действия срещу него ВИДЕО + СНИМКИ

Промяната изгуби 300 00 гласа, а водещите лица в партията буквално се покриха в гори тилилейски, за да не коментират резултата от вота. Лидерите на „Продължаваме промяната“ се скриха сред горската прохлада на село Гела след тежкото поражение на изборите.

ПП изпаднаха до третото място като загубиха 300 00 гласа, а водещите лица в партията буквално се покриха като не са коментирали резултата от вота.

Мястото за изборен анализ на „Промяната“ се оказа китен и уютен хотел в сърцето на Родопите, който се слави с изискана кухня, горски лукс и руска баня.

Цените в хотел „Гела“ варират от 350 лева, а по-луксозните са над 550 лева на вечер

среща: Фейсбук
среща: Фейсбук
среща: Фейсбук
среща: Фейсбук
среща: Фейсбук

.Във фейсбук профила си журналистът Николай Караколев публикува видеа пред хотела, в който са се настанили Кирил Петков, Асен Василев, Венко Сабрутев, Венеция Анкова, Методи Байкушев и други представители на ПП.

Журналистът обаче е бил бутан и блъскан, операторите са били изгонени, техниката – блъскана.

Микрофонът на Караколев е бил взет от Петьо Николов – съпругана Любка Качакова, която е бивш министър от НДСВ, бивш зам.-министър и общински съветник.

Той очаква полиция, за да разрешат ситуацията и да се върне техниката.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts