| | | |

ВОЙНА! Марков от “Величие” заплаши: Проклети да сте! Започнем ли войната, ще бъде докрай!

Напрежението около новата партия в парламента продължава.

Първата телевизия, която получава червен картон от нас е БТВ! Проклета да е.

Николай Марков от “Величие” заплаши БНТ, bTV и Nova, че скоро формацията му ще обяви тотален бойкот на националните телевизии и хора от неговата партия няма да приемат участия в трите ефира.

Той отказа да назове конкретна причина за решението си, но намекна, че изброените по-горе медии целенасочено рушат имиджа на “Величие” и по този начин не уважават избора на близо 100 000 гласоподаватели, припознали новата партия за своя.

“Последно предупреждение! Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат веднага целенасочената си поръчкова дейност срещу ПП “Величие”, ще бъда принуден да взема релевантни мерки.

Изборите свършиха и освен, че тези медии-бухалки лъгаха през цялото време с фалшива поръчкова социология, днес вече се превръщат в копия на мафиотската политическа власт. Това не е журналистика!

Журналистът не може да заема политическа позиция и да я защитава в ефир, както и да обсъжда непроверени от самата медия данни.

Но те го правят в пълни мащаби и стават палачи на неосъдени човешки същества”, коментира Марков, вероятно визирайки вчерашното изказване на Румен Петков от АБВ, в което той твърди, че Марков е осъден и не може да бъде морален стожер на обществото в парламента.

По думите на Румен Петков Марков неслучайно е уволнен от редиците на НСО по времето на президента Първанов преди повече от 15 години.

Нещо повече – подполковникът е осъден да заплати 6000 лв. за обида на тогавашния зам.-шеф на звеното, но парите до ден-днешен не са изплатени.

“Ако не спре негативната кампания срещу 100 000 гласоподаватели, ние депутатите от ПП “Величие” ще направим бойкот на участия в тези три медии до края на 50 парламент, ще уведомим всички международни организации с приложени доказателства за пълна липса на журналистически морал и ще развием мощна кампания, която да освети начина по който се ползват медиите в България.

Няма да допуснем псевдожурналисти, станали нарицателни имена в страната, да се гаврят с човешкото ни достойнство. Каквото казваме, това и правим – затова нека помислят! Добре да помислят”, закани се на свой ред Марков.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts