| | | |

Борисов с горещ коментар: Ако ПП си броят двете правителства за успешни – едното е благодарение на Слави, другото благодарение на мен. Предупреждавах, че…

“По време на нашето управление влязохме в Европейския банков съюз. След това започнаха протестите, с които някои в тази зала се гордеят”.

Тук чакат кой ще мигне пръв, за да направи нещо за държавата. Не можем да направим дори комисия, камо ли нещо да започне да работи

Предупреждавах, че България ще влезе в изборни спирали

Това коментира в кулоарите на парламента лидера на ГЕРБ Бойко Борисов

“Не можем да направим дори комисия, камо ли нещо да започне да работи. Ако си върнете архивите, тогава казвах, че ще влезем в изборни спирали и няма да има нищо стабилно. Започнаха го ПП-тата, ДБ-тата, Божков, Радев и всички, които излязоха тогава по площадите”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Слагате каруцата пред коня. Не искате да слушате как се държат политическите партии.

В момента сме в митинг на предизборна кампания. Абсолютна безотговорност. С ГЕРБ бяхме в чакалнята на еврозоната, в Банковия съюз…”, негодува Борисов.

“Никой не иска да обсъждаме избирателната система. На всички им е изгодно да има малки партии и да се замеряме с обвинения”, продължи той.

“Ако ПП си броят двете правителства за успешни – едното е благодарение на Слави, другото благодарение на мен”, каза още председателят на ГЕРБ.

“Имаме програма, всички я знаете. Тук за програми не се говори. Гледам с “умиление” пътуващите за Гърция. Оттук насетне ни трябват минимум 300 дни, за да започне строителството на следващия лот.

Тотално провалено е всичко, господа и дами. Ако има такъв магьосник, който да може да сформира нещо между партии, които искат да се бият вътре…

Когато бяхме с 80 депутати, съм поемал отговорност. След следващи избори, ако нашите избиратели проявят максимум усилия и имаме над 80 депутати, ще поема отговорност”, уточни Борисов.

Очаквайте подробности!

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Архив

Similar Posts