| | | |

В ранни зори Ивелин Михайлов от “Величие” потресе Цънцарова заради 365 жени: Това е отвратително!

Когато човек вижда, че политиката не върши работа, човек трябва да решава проблеми. “Величие” тръгна като местна инициатива. Имахме проблем с една фирма за ветрогенератори и всички бизнесмени, които имахме проблеми с общинските съветници се обединихме.

Това заяви Ивелин Михайлов в ефира на bTV по повод създаването на партията.

Относно ролята си в тази партия той поясни:

“Помагах с посланията. Понеже имам умения да говоря публично, реших да помогна”.

“Ние сме нелидерска организация, в която всички членове имат значение, каза още Михайлов.

Той коментира и напрежението, което се появи между него и подполковник Марков.

Припомняме, че часове след като Николай Марков призова основателя на партия “Величие” Ивелин Михайлов да се извини за твърденията си, че има “пробити” депутати, които ще подкрепят кабинет на ГЕРБ и че групата се разпада, Михайлов се извини:

“Извинявам се и на полковник Марков, и на цялата Парламентарна група на партия “Величие”. Като редови член на партията аз вярвам в тях. Обещали сме на хората, аз съм като гарант”, каза Михайлов и добави: “Ето, извиних се!”.

“Нашата кампания бе много евтина. Затова ни казват Тик-ток партия. Ние нямаме субсидирани реклами. ПП-ДБ имат за 1 милион. Ние имаме 3 пътувания в чужбина – Германия, Великобритания и Австрия. Ние започнахме срещи с хора 1 месец преди кампанията”, посочи той.

Относно това защо не е депутат Михайлов коментира:

“Хората в България са се наслушали на политици, които влизат във властта и нищо не правят. Трябва да има и хора, които да вършат и другата работа и допълни: “Ние се разделихме на 2. Едните, които да ходят при хората и други, които да са във властта”.

Относно това дали са щели да го бият, Михайлов се пошегува: “Не са ме набили, трудна работа би било това, аз нали имам частна армия”.

“Нашите депутати имат нужда от извинение, за да работят. Аз давам всичко, за да са спокойни депутатите ни. Приемаме, че аз съм направил грешка. Очакваме да видим техните действия. Когато нямам доказателства, аз съм човекът, който е отправил някаква клевета”, заяви още той.

Михайлов коментира и твърденията, че срещу него има лични компромати.

“Аз съм разведен човек, ако примерно имам сексуални контакти с жени, това е прекрасно – да имам 365 жени различни за 365 дни. Защото в България има липса на мъже. И по някакъв начин трябва да помагаме. Аз приличам ли ви на човек, който го държат с нещо”, запита той.

На свой ред Цънцарова му отвърна:

“Прозвуча отвратително примерът. А и може да има и мъже”.

Ивелин Михайлов завърши, че е платил данъци в размер на 300 000 лв.

Преди няколко дни стана ясно, че Ивелин Михайлов дължи пари на държавата – почти 650 000 лв.

„Аз винаги съм декларирал данъците си, винаги съм ги плащал. Те са обезпечени с имоти, няма как аз да не си платя данъците. Платих 300 000 лв. Някои от фирмите са продадени още 2015 г.“, заяви той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка: Кадър

Similar Posts