| | | |

Не може да бъде: Кирил Петков набил депутат?

Жесток скандал е имало в Министерския съвет днес сутринта. Премиерът Кирил Петков, който има доста голям опит в айкидото, в пряк двубой ошамарил своя депутат Александър Дунчев, твърди източник от Националната служба за охрана (НСО).

Александър Дунчев опита айкидото на премиера

Не е ясна причината за въргала, но лесничеят Дунчев от няколко дни мъти водата на и без това крехката коалиция с опорки за корупция в горския сектор, в която намеси името на земеделския министър Иван Иванов (БСП).

Патакламата се разрасна дотам, че вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова сама потърсила министър-председателя с въпрос дали зад калната атака стои „Продължаваме промяната”.

В прав текст Кирил Петков разкрил, че става дума за солова акция на психически нестабилния Александър Дунчев, който напирал за министерския пост в земеделието, който не получил и сега отмъщавал.

Вероятно именно акцията срещу министъра на коалиционния партньор БСП е довела до скандала, при който добрият тон отстъпил пред старото юмручно право.

И нещо любопитно – премиерът Кирил Петков с лекота излязъл победител в схватката, защото от 3-годошен тренира айкидо по настояване на баща си Петко Петков, който има черен колан в този боен спорт.

Министър-председателят може и да изглежда хърбав и беззащитен, но е сериозен противник с кафяв колан по айкидо

Similar Posts