| | | |

Спас Гърневски: Кръв за кръв! Око за око! Гуша за гуша. Е, няма как до Великден да не се издушите

“Премиерът с кабинетната си хлапачка Лена си позволяват да подготвят списъци за саморазправа. Това „романтично“ дуо, заслепено от прожекторите на внезапно сполетялата ги власт, до там се е взело на сериозно, че настоява за показни арести.

Без никакви основания иска публичен линч за бившия премиер. Суспендира конституцията, като прибави към изпълнителната власт и независимата съдебна. Превърна се в обвинител и обвини Главния прокурор на Републиката като част от криминален списък, изготвен от премиерската сополанка Гуглева.

Вицепремиерът Рашков, по-известен като Дамаджаната, с махмурлушки замах организира вземането на главата на Гешев. Другият вицепремиер Кокорчо с дваж по-изцъклен поглед директно заплаши младежите от ГЕРБ с пет годишни ефективни присъди заради скока на горивата…

Интересно е кого ще обвинят харвардските политически недоносчета за високите цени на олиото, хляба, тока, и на всички останали стоки и в малката, и в голямата потребителски кошници. Както сте я подкарали другарки и другари, след месец, два, не само няма да има какво да се слага в социалните кошници, ами накрая ще изчезнат и самите кошници. Ще се изпарят яко дим, както се изпари зърното от Държавния резерв, както изчезва газта на половин цена в потайни доби.”

Това пише гневно Спас Гърневски в позиция, разпространена до медиите. Обръщението му е по повод утрешното национално съвещание на ГЕРБ.

Ето какво пише Гърневски:

Утре е първото Национално събрание на ГЕРБ, на което ще присъствам не в качеството ми на делегат, а като гост. Но за сметка на това ще прекрача с особена тръпка зала № 3 на Интер Експо Център в София.

Първата причина е, че ще бъда участник на форума на партия, която не е на власт и не раздава облаги, а е свалена с противоконституционен преврат от нея. Втората причина е, че близо година метежниците със след деветосептемврийски патос се опитват да изчегъртат най-успешните 10 години на България, които бяха постигнати в управлението на ГЕРБ.

Третата причина е в безпрецедентната комунистическа реставрация, която с нечистоплътни интриги, внушения, манипулации и с нищо не доказани обвинения се стреми да дискредитира партията и лидерите и постигнали тези успехи.

Вече година сме свидетели на разюздано управление на самозабравила се комунистическа шайка, която се опитва да сплашва, която си позволява директни репресии. Привиква показно невинни хора на разпити…

Както сте я подкарали, другарки и другари, след месец, два не само няма да има какво да се слага в социалните кошници, ами накрая ще изчезнат и самите кошници. Ще се изпарят яко дим, както се изпари зърното от Държавния резерв, както изчезва газта на половин цена в потайни доби. Няма как да е иначе, когато ни управлява една глутница, събрана от кол и въже.

От Кабинета все по-осезателно се раздава вълчият вой на докопалите плячката. Всеки дърпа с освирепели зъби да откъсне по голямо парче от нея. Вчера публично, и то в залата на Народното събрание, се хванахте гуша, за да осигурявате „зелени коридори“ за мафиите си. Кой за дървена, кой за зърнена, кой за енергийна, кой за правосъдна, кой за контрол над службите.

Кръв за кръв! Око за око! Гуша за гуша. Е, няма как до Великден да не се издушите. Да, сега е време за пости. Но постите дарихте на народа ни през „социалната“ политика и „Плана за възстановяване“ от неадекватното си правителство.

Плячката за великденския обяд обаче разделяте помежду си във все по-грозни битки. Вчера депутат от управляващата ПП директно обвини партньорите си от БСП за мафиотското и управление на горите. Много жалко, господа от ПП, ако чак вчера сте разбрали, че комунистическата партия е мафия, Камора, която колчем се докопа до властта, държавата изгаря. Сега попаднахте като последните наивници в мъртвата й прегръдка, от която измъкване няма, докато не ви завлече на дъното.

Докато простичък Киро крачи разкопчан и с чаша уиски в ръка по коридорите на Версай, сценарият на целия този апокалипсис разрушава с всяка минута докрай подредената ни от ГЕРБ държава. Кремълският фаворит Радев успя хладнокръвно да оплете в сатанинските си мрежи всички вас, машите на преврата му срещу Борисов. Надяваше се да изчегъртате изцяло бившия премиер и партията му, а след това, както сте опаковани в този пародиен кабинет, да ви затрие вкупом. Неслучайно проруският му сиамски близнак Стефан Янев вече създава новата президентска партия. За радост, сюжетът , иначе изработен явно от грамотни сценаристи, поради некадърни актьори няма да успее. Най-напред предстои политическият буламач, доминиращ в парламента, да си замине скоропостижно.

Тогава съвсем естествено на политическата сцена от едната страна ще застанат Кремълските подлоги на Путин, Решетников, Гундяев и Митрофанова, предвождани от националния предател Радев. Срещу му ще се изправят онези, които ще възстановят щетите, нанесени на България в този позорен експеримент и ще продължат европейското й бъдеще…

С подобно очакване ще замина утре за София. Вярвам на хората, които ще присъстват в залата, защото много от тях познавам лично. България също ги познава от построеното от тях.

Вътре ще са младежите на ГЕРБ. Те са Конституция, която никога не ще позволи да бъде погазвана от самозвани гастрольори в политиката!

Вътре ще е безспорно доказаното средно поколение на ГЕРБ, което постигна вътрешно икономическия бум и външно политическия авторитет на България в трите си управленски мандата.

Вътре ще бъдем и ние, младежите от ГЕРБ над 60 години, които нямаме намерение да наблюдаваме решителния политически сблъсък от трибуната.

Вътре най вече ще бъде и европейският лидер Борисов, който видимо е във форма и готов съвсем скоро да състави четвъртото си Правителство…

Similar Posts