| | |

Скандал в ефир: Иво Инджев се разкрещя на Виктор Николаев заради Волгин

Глобата на Марина Овсянникова е още по-смехотворна на фона на срива на рублата. Сигурно, като дойде време да си я плати, тя ще струва колкото хляб.

Това заяви в ефира на Нова тв и предаването “Здравей, България” журналистът Иво Инждев.

“Марина тепърва ще бъде съдена. Тя е глобена за видеото, което разпространи. Тя обаче ще е съдена по новите закони и може да й дадат 15 години, Когато падне Путин, тя ще стане герой”, каза той.

“Марина каза, че я е срам, че е участвала в обслужването на путинската пропаганда. Само се питам кога у нас някой ще се засрами. Ще се засрамят ли всички, които канят Волгин по своите студиа. Ако искате ме изгонете, ще казвам имена”, започна гневно да повишава Инджев.

Виктор Николаев направи опит да парира напрежението, казвайки му, че не е поканен, за да го гонят, но трябва да говори по темата си, без да обижда други.

Инджев обаче продължи:

“Не беше коректно когато искаха да ме бият в Добрич и това не бе новина. Изпратиха ми нощните вълци на мотоциклети да ме малтретират при представянето на книгата ми”, каза той.

Виктор Николаев обаче този път дори не обърна внимание на провокацията и продължи с въпрос към другия си събеседник – Горан Благоев.

Инджев обаче явно воден от желанието да се жалва отново все думата:

“Знаете ли какво се случва по улиците на София? Заплашват ме с нож, че ще ме заколят. Заплаши ме човек, който твърди, че съм русофоб. Щял да ме заколи на улицата. Това стана на бул. “Черни връх”. Това се случва заради пропагандата тук”, каза Инджев.

Виктор Николаев го попита дали е подал сигнал, а журналистът отвърна:

“Как да го докажа? Аз съм свикнал с тези неща от години”, оплака се той.

“А Първанов в студиото на Любенов каза, че войната била “неприятна”. Как е възможно това”, запита провокативно отново Инджев.

“Ама не е етично да коментираме колеги, които не са тук”, обори го Николаев.

Явно тези му думи бяха достатъчни, защото Инджев заряза чепкането. Все пак журналистът заяви, че само в България има проруски изказвания на фона на войната.

Similar Posts