| | | |

Петков проговори какво са го разпитвали в МВР преди ареста на Бойко Борисов

Искам да поздравя МВР, че са свободни да действат, че не ги е страх и правят това, което по закон трябва да направят. Това заяви премиерът Кирил Петков по повод ареста на Бойко Борисов.

„Недосегаемите вече не са над закона. Това, което ме разпитваха, бе за моите разговори с Кьовеши и докладът, който получих, който свързва министерството на финансите с одита на еврофоновете, поясни Кирил Петков.

„Има явни факти, които дават да се вижда, че най-вероятно контролът не е бил там. Това, което също знаем е, че всичките сигнали са били свързани. Когато един човек има сигнал за корупция

Корупцията не различава държавни или европейски пари. Това, че има сигнали за корупция и доклади от министерство на финансите за мен е достатъчен фактор за задържане.

Искам ясно да кажа – Никой не отива на никаква война. България продължава да посреща бежанци. НАТО трябва да работи координирано по източния фланг, за да имаме сигурност. Нито ПВО, нито специални ракети. За да изпратим оръжие – трябва да имаме консенсус. Никой не е говорил с мен за искане на оръжие. Всичко, което чета във Фейсбук са фалшиви новини. Подкрепяме силно Украйна, но няма да ходим във война с нея.

Similar Posts