| |

Просто Киро и Рашков доказаха, че няма такава държава, всеки коментар е излишен

Просто Киро ошашави мисирките с обясненията си за акцията от миналия четвъртък, при която копоите на Бойко Рашков влязоха в къщата на Бойко Борисов в Банкя. Влязоха, за да го превърнат в мъченик. Днес Борисов е повече от свободен.

Обясненията на Кирил Петков обаче минаха всякакви граници и доказаха, че няма такава държава, в която този младеж е министър-председател.

Брилянтни източници на АФЕРА в ГДНП ни писаха, че са потресени от абсурда, в който са поставени. Срамуват се, че ги мислят за глупаци, че Бойко Рашков се изживява като съдник и нещо важно – оправдал е незаконната употреба на МВР в провала на акцията срещу Борисов, Горанов и Арнаудова, с „изтичане на информация“.

След като се твърди, че има „теч“ на информация, нека поне има защо, заради това само ще видите абсурдните показания на Кирил Петков, по които Бойко Борисов бе задържан:

„Правим това и за да се противопоставим на недопустимия натиск, който се прилага спрямо разследващите полицаи от политическото ръководство на МВР, а вече и от секретарката на Кирил Петков – Лена Бориславова, която диктува прессъобщения, от които после се срамуваме ние.

От три дни цялата юридическа общност у нас ни се подиграва, че седим в кабинета на министър-председателя, за да даваме отчет за разследванията срещу неговия предшественик.“

След тези писания, всеки коментар е излишен.

Единственото нещо, което Просто Киро може да направи, е бързо да си тръгне. Заедно с Рашков.

Противното ще значи, че няма такава държава.

Калин Спасов/ Афера

Similar Posts