| | |

“Възраждане” плашат със серия от действия, не искат чужди войски в България

Започваме подготовката на серия от действия за недопускане на чужди окупационни войски на територията на България. Това каза лидерът на “Възраждане” Костадин Костадинов по време на брифинг в Народното събрание

“Считаме и смятаме, че единствените, които трябва да гарантират териториалната цялост и независимостта на страната са българските Въоръжени сили”, каза Костадинов и припомни думите на президента, че ако има нужда от повишаване на сигурността на нашата страна, това трябва да се случи само чрез повишаване на отбранителните способности на българската войска. По думите му това не трябва да се случва чрез въвеждането на чужди войски на българска територия.

“Нашите собствени управляващи се държат като служители на чужди посолства. От тази гледна точка ние започваме подготовката на серия от действия, които ще бъдат насочени към недопускане на чужди окупационни войски на територията на нашата страна”, заяви още лидерът на най-малката парламентарна група и добави, че правителството представлява заплаха срещу националната сигурност.

Similar Posts