| | |

Съратник на Мая Манолова и професионален протестър скочи в защита на Русия и Путин и повтори думи на Копейкин

Интересно, вчера се проведе някакво събитие в центъра на столицата.

Странно, запитах се, тези хора защо не излизат, когато България има нужда от тях и не веят Български трибагреници?

После, разглеждайки снимките на присъстващите ми стана ясно, че някой е платил масрафа и добре е организирал събитието, коалиционно така във формат:

“Америка за България”+US embassy=ПП, ГЕ(Р)П и ДБ!

Сред присъстващите бяха Лена Бориславова, Асен Балтов, Владо Панев, Борислав Сандов, Екатерина Захариева, Даниел Митов, Христо Иванов, Ивайло Мирчев, Надежда Йорданова, депутати от всички три изброени по горе партии и коалиции!

Столична община също се е включила в спорта и организацията видимо от “дигиталния човек” на площад “Батенберг”

Защо ви казвам всичко това?

Първо, за да стане ясно, че ГЕ(Р)П, ПП и ДБ работят заедно от ден първи.

Второ, защото имам опит в организации на протести и ми е ясно, че за такъв тип “каузи” трябва солидно плащане и за организация и координация, и за присъстващи!

Трето, докато сметките за ток, газ, горива и храни растат, докато вецове аварират, властта хвърля пари за организация на шествия, на които се веят, горят и поругават чужди знамена!

Дипломатически скандал е присъствието и съпорта на събитие, от страна на управляващи и част от опозицията, на което се палят знамена на суверенни държави, с които имаме дипломатически отношения!

Позорно е всичко това, което са организирали тези три партии! Още повече околo 7000души на шествие, с тези хвърлени пари е ясно колко хора от Българският народ подкрепя тия три партии!

А присъстващите министри и депутати е редно да се извинят поне на мизерстващи те пенсионери у нас, защото те са подложени на постоянна война и геноцид от тях от години, както и на 2,5-3 мил. Български бежанци в чужбина прогонени от продажната власт!

PS: освен всичко изброено на снимка първа зад Лена googleto се развява и знаме на Сирийската опозиция подържана от USA и запада ( тоест местните умни и красиви) !!! NO COMMENT… организация нЕма що!

budilnikbg припомня, че Тихомир Василев наскоро се присламчи към протест на “Възраждане”

Similar Posts