| | |

Управляващите не знаят какво представлява една държава и си мислят, че тя им принадлежи. Вършат каквото си искат

“Управляващите изглежда не знаят какво представлява една държава, поради което си мислят, че тя им принадлежи и вършат каквото си искат. Понякога го правят и това невинаги е за добро. така ако я карат, за нас нищо хубаво, за тях също. Съсредоточаването на всички финанси на държавата на едно място не е добре. Планът за възстановяване и развитие е писан за когото трябва, особено в раздел енергетика”. Това каза президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов по Nowa News

Според него не е била дадена възможност на тези, които са имали критака към Плана, да изложат позициите си

“710 лева минимална работна заплата не е достатъчно. Това би имало смисъл в спокойна ситуация. Миналата година лятото минималната работна заплата трябваше да бъде 840 лева. Така са ни затиснали събитията, че всички разговори за минималната работна заплата са ужасно закъсняли”, смята Димитър Манолов.

“Практически невъзможен е сега механизмът за определяне на минимална работна по различни дейности. Изпреварващ механизъм е правителството по-често да определя минимална работна заплата”, каза още той.

За новата актуализация на бюджета Димитър Манолов смята, че има възможност за предлагане на диференцирани ставки за данъци, необлагаем минимум върху минималната работна заплата.

Similar Posts