| | | |

Агресивната депутатка Елена Гунчева налетя и на Христо Иванов

Агресивната депутатка от „Възраждане” Елена Гунчева, която втрещи не само политиците, но и чуждите посланици с възторга си, че Русия може да улучи МС с ракети, не се кротна и след реакцията на шефа на Народното събрание Николай Минчев. Нещо повече – след официалната позиция на парламентарния шеф, който определи изявленията й за “недостойни и недопустими”, Гунчева не смекчи тона, а яростно нападна колегата си по право.

Понеже съм любознателна, какво ще кажеш, Минчев, за призивите на друг депутат за разполагане на ЧУЖДИ ВОЙСКИ на българска територия и наричането на един от световните лидери “диктатор”? На това май простосмъртните хора му казваме предателство и измяна!, написа Гунчева след думите на Минчев. Тя визира думи на лидера на ДБ Христо Иванов, който нарече Путин диктатор.

Призивът на Гучева в социалните мрежи гласеше следното: “Не се отчайвайте, има някаква надежда – Русия има високоточкови оръжия, така че точно може да улучи Министерски съвет, ако Просто Киро изпрати нашите ракети на шута Зеленски. Може да им пратим и линк с координатите на Мустафата”, пишеше в изтрития пост на Гунчева.

С второто Гунчева заявява, че има готовност да посочи какъв е адресът в София на посолството на САЩ с посланик Херо Мустафа.

Хиперактивната депутатка вероятно не се е смутила и от острата реакция на посланиците на страните от ЕС, САЩ, Великобритания, Израел, Япония, Канада, Албания, Австралия и Грузия в България, които излязоха с общи позиции, с които осъдиха заплахите на депутатката.

В понеделник посланиците от 26-те държави членки на ЕС нарекоха думите на Гунчева “неизвиними”.

Similar Posts