| | | |

Проговори майката на рязаното 400 пъти с макетно ножче момиче, нови разкрития за зверството. Дъщеря ѝ..

Ивелина, майката на 18-годишното обезобразено с макетен нож 18-годишно момиче, допуска, че случаят е опит за убийство.

„Допускам като възможна хипотеза, не утвърждавам. Каква е причината за това да ме навежда на тази мисъл, няма да коментирам на този етап“

Това е мнението на майката, която за първи път разказа пред Радио Стара Загора за случая, станал на 26 юни.

„Няма да спрем до тук, продължаваме докато получим промяна-промяна в законите, в налагането на по-тежки наказания. Когато има посегателство над човек искам да няма леки присъди, пробация.

Нека да има промяна и тежки наказания за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко същество.

Благодаря на всички, които се застъпиха за нас и за справедливостта. Чувствам се доволна от развитието на нещата и ще присъствам на мирното шествие в Стара Загора“.

Тя споделя, че дъщеря й все още е в пълен шок, емоционалните й щети са огромни.

„С нея работят психолози, ще бъде трудно и дълго, надяваме се да има резултат, но към момента няма такъв. Засега тя е затворник в самата себе си, в собствения си кошмар“.

„Искам законите да бъдат променени и като има посегателство върху човек, да не съществува присъда, като пробация, защото ако предходния случай, който стана ясен, че е бил януари месец, не бе наложена мярка подписка и това лице беше задържано, моята дъщеря нямаше да пострада. Затова искам тежко наказание“, каза Ивелина.

„Към момента честно да ви кажа все още няма отключване на разговор от нейна страна. Видно се чувства притеснена, не е спокойна, работят психолози с нея, надяваме се това да даде резултат“, призна тя.

По думите ѝ психологическите вреди са много големи.

„Работата с нея, за да даде някакъв ефект, ще даде изключително много време. С физическите си поражения към момента не може да има нормален живот. Тя е затворник в самата себе си и всичко, което е преживяла“, каза майката.

„Не мога да отговоря дали тя е по-спокойна, че той е задържан. Не съм получавала заплахи от него лично към мен“, добави тя.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Фейсбук

Similar Posts