| | | |

Путинофилска лудост: Рублата става златна, еврото изчезва, доларът спира да е световна валута, Путин печели войната и спасява света

Хибридните проруски паравоенни организации Воински съюз “Васил Левски” и БН Опълчение “Шипка”, изпълзяха от леговищата си след началото на руската агресия срещу Украйна. Активирани предприеха масови пропагандни кампании, целящи дезинформация и прокарване на пропутински опорки.

Така нареченият началник на щаба Владимир Русев разпространява в социалните мрежи видеа със свои коментари, с които сее лъжи и апокалиптични сценарии за края на света и човечеството.

Последната доза пропутинско облъчване се разпространява от вчера във фейсбук, на сайта и телеграм канала на паравоенните организации.

Измисления командир Русев обяснява, че светът се управлява от психопати и сатанисти, които целят унищожението му. Той внушава на българите, че съвсем скоро доларът ще се срине и ще престане да бъде световна валута. Еврото според него съвсем ще изчезне, защото идва ред на рублата да заеме достойното си място на световната финансова сцена. Новата рубла щяла да бъде обезпечена със злато, а Русев вече дори бил виждал проекта за нея и знаел как ще изглежда.

Провокаторът, представящ се за патриот и родолюбец обяснява, че от вчера по валутните борси един долар вече се разменя за 80 рубли, като силата на руската валута тепърва ще се засилва. Естествено пропутинският „пророк“ не казва на кои финансови борси това се случва, но който се върже да му вярва и да обръща парите си в рубли, ще има да пати.

Пак според самозвания командир следващите месеци ще бъдат решаващи за човечеството, защото сатанистите са планирали срив на световната финансова система. В същото време според него се разпространявали неверни твърдения за войната с Украйна.

Всъщност твърденията, че Русия губи войната и се изтегля били измислени от Киев. Русев естествено знаел, как ще приключи войната – с пълната победа на Русия, но това бил единственият начин Путин да спаси все пак малка част от човечеството от сатанистите и световния заговор.

Командирът пропагандира отново за излизане на България от НАТО и изгонването на чуждите окупационни войски. Сипе обиди и квалификации към премиера Петков и правителството, а цинизмът му не подминава дори и бедстващите украинци, които търсят подслон у нас, след прогонването им от Украйна. Тях Русев нарича шибани задници, боклуци, залива ги с ругатни и псувни.

Естествено крайната цел на сатанистите, тоест Западът бил депопулация и намаляване на населението на земята. Ваксините срещу КОВИД били оръжието за да се постигне тази цел.

„Проповедите“ на командира са опасна и мръсна пропаганда, насаждаща не само омраза и ксенофобия, но и могат да подведат много хора и да предизвикат социални напрежения. В крайна сметка речите му обслужват единствено прокремълски интереси и нямат нищо общо с патриотизма и родолюбието. Притеснително е, че фейсбук, който инка за глупости цензурира потребителите си дава трибуна и разпространява дезинформацията на путинистите.

Днес изпълнителният директор на разследващото издание Bellingcat Христо Грозев обяви, че от войнския съюз „Васил Левски“ имат обвързаности с агенти на ФСБ/КГБ и изпълняват техни задачи за дестабилизация в страната.

Русев и двата съюза се появиха първо през 2017 година като провокатори, които манипулираха населението в Добруджа, че сондажите за шистов газ ще отровят водата, тя ще изчезне, а житницата на България ще пресъхне. Така се стигна до забрана на проучванията за шистов газ, а подобна постановка обслужваше единствено Русия, която имаше интерес да продължи енергийното робство на България на монополни цени.

В същото време специалните служби от години подценяват дейността на двете паравоенни формирования и проспиват подривната им дейност в полза на Кремъл и Русия.

faktor.bg

снимки Фейсбук

Similar Posts