| | | |

Корнелия: Медиите вменяват, че БСП се разпада, няма напуснали

Партията сама се оздрави, партията има чувство за самосъхранение. Никой досега не е подал за напускане, нито в Перник, нито в Пловдив. Явно е медийно, за да се вмени, че партията се разпада.

Това коментира председателят на БСП Корнелия Нинова пред Би Ти Ви.

По думите й закъсняла е проверката на ТЕЦ-овете. Ако дишаме мръсен въздух, трябва някой да бъде наказан, а това значи, че българската прокуратура не си е свършила работата, заяви Нинова.

Според нея малка група атакува по грозен начин, не се съобразява с мнозинството в БСП.

Тя коментира и отлива на БСП, като обясни, че иска да обединяват хора около идеи и кауза, не всеки да си гони целите. Подадохме ръка на левицата, но всеки е свободен да напусне, каза Нинова.

Тя коментира и бившия депутат от БСП Явор Божанков, че или е част от екип, или избира своя път. Ето той си намери в “Демократична България”, с коренно различна идеология, каза тя.

Имаме спор с партията на Европейските социалисти. Инфлации, цени са ни приоритетни теми, обясни още Нинова.

Според нея БСП няма общо с “Възраждане” по теми като мир и Истанбулската конвенция. “Ние си имаме линия, която следваме”, каза Нинова.

Ще изчакаме да видим резултатите на изборите, а след това ще решим вътрешнопартийно. Каквото решат членовете на партията, това ще се случи, заяви Нинова.

Последвайте Budilnikbg.com във  Фейсбук и Телеграм

снимка Архив

Similar Posts