| | |

Уважаеми управляващи, кога смятате влакът на коалицията ви да тръгне от задънения коловоз, в който сте вкарали държавата

Внесеното от ГЕРБ проекторешение на НС за оказване на военна помощ на Украйна беше отхвърлено с гласовете на партиите от управляващата коалиция и на „Възраждане“. Днес те отказаха да разгледат документа на съвместно заседание на парламентарните комисии по отбрана и външна политика, съобщи депутатът Христо Гаджев.

„Вчера предложихме проект за решение на НС за оказване на военна помощ на Украйна. То е разпределено на комисиите по отбрана и външна политика. Днес има съвместно заседание на двете комисии. Предложихме проектът да бъде разгледан на това заседание. Предложението бе отхвърлено от ПП, БСП, ДБ, ИТН и Възраждане. А ДПС не участваха в гласуването.“ – пише Гаджев във Фейсбук.

„Мотивът на Атанас Славов от ДБ е, че влакът на коалицията правил консултации и скоро щели да имат проект. А всички останали се “качвали” на него.

Уважаеми управляващи, кога смятате влакът на коалицията ви тръгне от задънения коловоз, в който сте вкарали държавата? А се съмнявам, че дори ще тръгне. Все пак кантонер е БСП.“

от фейсбук профила на Христо Гаджев

Similar Posts