| | |

Перверзна компания, опасни за България типове с тежки комплекси

Киро е пътник, аз съм следващият премиер, хвалел се открито финансовият министър Асен Василев пред свои коалиционни партньори.

Василев, по-известен като Кокорчо, твърдял, че това правителство приключва скоро и ще бъде съставен нов кабинет в рамките на същото управляващо мнозинство, този път оглавяван от самия него. И без това Кокорчо отдавна се изживявал като премиер в сянка и се отнасял снизходително към титуляря

В последните седмици отношенията между двамата ортаци Кирил Петков и Асен Василев се смразили, разкриват техни приближени. Очертали се два антагонистични лагера – Киро и любовницата му Лена Бориславова срещу Асен Василев и съпругата на Даниел Лорер, Виолета. Всеки един от лагерите имал претенциите да управлява държавата и да налага своята воля.

За Петков и Лена работел твърдо вътрешния министър Бойко Рашков, подкрепян финансово от Дубай и Васил Божков. Зад Василев пък седял шефа на НАП Спецов, който бил ползван за мокри поръчки срещу неудобни бизнесмени, които отказвали да отчисляват парса за Кокорчо.

pik.bg

снимка Архив

Similar Posts