| | |

Същинската пролет още не е настъпила, но въпреки това се наблюдава значително нарастване на късите съединения.

Кратък очерк на деня:

  1. ГЕРБ са виновни, че са договорили по-ниски цени за самолетите (макар и на крак) и сега братството на почтените ще трябва да плаща следващата доставка на много по-високи цени?!? Но за сметка на това за по-дълги срокове.
  2. Служебният министър на МРРБ е подложила хлъзгава динена кора на настоящия министър. Вкарала е министерството в задънена улица (тупик). Това е причината инфраструктурата на страната една година да изглежда като след война, но опакована в червена лента.
  3. Кирил Петков застава твърдо зад собствения си кандидат за шеф на БНБ. Причината е, че е “човек с невероятен етичен кодекс”.
  4. Все повече хора /дясномислещи/ започват да поддават на тезата за режисирани кадри в Украйна. Не мога да кажа дали са, или не са режисирани. Не съм пряк очевидец. Но едно е сигурно – ако руската армия се оттегли от Украйна, кадри няма да има. Никакви. Просто е.
  5. П. С. Същинската пролет все още не е настъпила, но въпреки това се наблюдава значително нарастване на късите съединения. В нервните системи.
от фейсбук профила на Младен Шишков

Similar Posts