| | |

Инфлацията и липсата на кадрови потенциал съвсем срина дневния ред на сбирщайна, събран преди Коледа в МОЛ “Парадайз”

Четворната коалиция бе сбрана на зор “от кол и въже” като башибозук от двама-трима олигарси точно с три цели:

Основната бе да ликвидират спецсъда, за да приключат практически завинаги няколко знакови дела. Към това добавиха задачката да бутнат и КПКОНПИ, за да паднат запорите за няколко милиарда на същите подсъдими олигарси.

Следващата цел бе да се откраднат колкото може повече милиарди евро на ангро от Плана на ЕС и то урбулешката (набързо). Отговорник Асен Василев.

Третата цел (да се сваля Гешев) бе по-скоро за отвличане на вниманието от горните две, защото е трудно изпълнима.

Всичко останало са пълни пушилки и клоунски скечове с Кирчо и Пинокиовците (Христо Иванов, Тошко и другите от Мъпет шоуто), а войната в Украйна съвсем им обърка плановете и донасра пейзажа.

Инфлацията, скокът на горивата и храните и липсата на кадрови потенциал съвсем срина дневния ред на сбирщайна, събран преди Коледа в МОЛ “Парадайз”

Суровинната криза и казуса с Украйна и Русия не са били тогава програмирани и тези четири полу- и псевдопартии не са способни да реагират адекватно.

Казусът с БНБ също не е по силите за решаване без ДПС и ГЕРБ, затова ще чака следващия парламент или тяхната намеса.

Краят е близо, остава да видим дали поне ще им стигната дните на харвардските измамници да ликвидират Спецсъда, за да оправдаят инвестициите, които набраха лятоска, след като лъсна измамата със Слави.

Никаква Митрофанова и никакво оръжие за войната в Украйна не са по силите на една заводска партийка (ДБ), една несъществуваща юридически и партийно сбирщина (ПП), едно “Шоу в ликвидация” на Слави и една умряла постсъветска партийка със затихващите фунции на кръжок по интереси (БСП).

Ако в следващите дни се събуди някоя привечер трезвен, Бойко Рашков ще им направи услугата да духне свещите и да затвори вратата, за да не вони на мърша чак в Москва и Вашингтон.

от фейсбук профила на Николай Бареков

Similar Posts