| | |

Коалицията се пропуква?! Нови избори?! Просто Киро ще си ходи

Коалицията се пропуква?! Нови избори?! Просто Киро ще си ходи?!

Преди малко лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов написа във Фейсбук страницата си едно дъъъълго словоизлияние, от което може да направим няколко извода и предположения.

Първо. Изключително радостен съм, че позицията на България относно Република Северна Македония според него не трябва да бъде променяна, опирайки се на приетото решение от 44-тото Народно събрание, от което ВМРО бе част.

Второ. Това, че лидерът на партията, част от управляващата коалиция на кабинета Петков заявява нещо, което ние от ВМРО говорим от няколко седмици, а именно че Петков е договорил юни месец да започнат преговорите с РСМ, без спазване на Договора за добросъседство, само показва низостта на това кето-козуначено човече.

Трето. Е, ли това словоизлияние заплаха към управляващата партия на промяната, че ако не се съобразят с мнението на онези около 80% от българите, които смятат, че РС Македония няма място в ЕС, докато не започне да спазва Договора за добросъседство, без език на омразата, спазване на правата на македонските българи и т.н., че ще има нови избори и ще напуснат управлението?

Изводите ще останат за всеки един от нас. Но е сигурен знак, че ПростоКиро е продажник, а ние от ВМРО със сигурност няма да му позволим да продаде българския интерес и българите в Македония!

От Охрид до Черно море – един народ сме!

от фейсбук профила на Александър Сиди

Similar Posts